Kedvezményezett neve:
CONVENTION Budapest Konferencia-, Kiállítás-, Rendezvényszervező-, Szolgáltató-, és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe:
"CONVENTION BUDAPEST KFT. TECHNOLÓGIA FEJLESZTÉSE"
A szerződött támogatás összege:
12 608 400 Ft
A támogatás mértéke:
Feltételesen visszatérítendő támogatás

A projekt tartalmának bemutatása

A Kedvezményezett jogelődjének tekinthető Convention Budapest Bt. 1995 júliusában alakult, fő profilja kezdetben az orvos-konferenciák szervezése volt.

Eredeti profilunk rövid időn belül kibővült, így más típusú rendezvényeket, kulturális programokat (komolyzenei hangversenyek, zenei fesztiválok) is szervezünk és komolyzenei CD-k kiadásával is foglalkozunk. Húzó tevékenységünk továbbra is az egészségügyi betegellátó tevékenységet folytató orvosok számára folyamatos továbbképzések szervezése.

A világméretű pandémia közvetlen kihívás elé állította Társaságunkat és azonnali alkalmazkodásra kényszerítette, hiszen a koronavírus hatására az egészségügyi továbbképzések csak virtuális tanfolyamok, konferenciák formájában tudtak megvalósulni.

A projekttel erre a kihívásra reagáltunk és az volt a célunk, hogy az új követelményeknek megfelelő technológiai fejlesztést hajtsunk végre és ennek megfelelő eszközparkkal megújítsunk Társaságunk infrastruktúráját.

A projekt keretein belül meglévő CRM rendszerünket továbbfejlesztettük egy online tanfolyam/rendezvény modullal és integráltuk a kapcsolódó részterületekkel. Az integráció folyamán megvalósult a meglévő üzleti logikák, adminisztrációs és számviteli folyamatok átalakítása, digitalizálása és harmonizálása mind az online, mind onsite rendezvények tekintetében. Bővítettük a felhasználói és adminisztrátori lehetőségeket, automatizáltuk a folyamatokat. A projektben létrehozott OnLine tér, a kapcsolódó korszerű eszközbeszerzéssekkel (szerver, kamerák, kamera állványok, video és hangkeverők stb.) biztosítani tudjuk a megfelelő minőségű élő és rögzített események tudástranszferét a hallgatók, regisztrált vendégeink számára. Az új rendszer lehetővé teszi akár több száz fős online konferencia megtartását a résztvevők aktív részvételével, amely jelentősen túlmutat a piacon megjelenő felvett anyag lejátszásán típusú szolgáltatáson.

A projektben megvalósított beszerzések segítségével Társaságunk képes volt alkalmazkodni a pandémia nyomán kialakult piaci helyzethez. Az eszközök lehetőséget biztosítottak a folyamatos rendezvényszervezéshez, az események sugárzása és előadások felvétele a projekt eredményeként már párhuzamosan is tudnak zajlani, biztosítva ezzel a piaci igények megfelelő és gyors kielégítését.

Ügyfeleink visszajelzése alapján az ilyen típusú rendezvények lebonyolítása kimagasló minőséget biztosít, így a projekt segített megőrizni, egyúttal erősíteni a Convention Budapest Kft piaci pozícióját.


A projekt befejezési dátuma: 2022.02.28.
A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00150