Regisztráció

A 2006. XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) szóló törvénynek megfelelően: "Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat". Kérjük a fenti rendelkezést a *-val jelzett szolgáltatások támogatásánál, figyelembe venni szíveskedjenek.


Regisztrációs díjak

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!2022. szeptember 1.
 előtt történő fizetéssel
2022. szeptember 1.
 után történő fizetéssel
Részvétel az UTAZÁSI MEDICINA továbbképzésen45.000 Ft /fő55.000 Ft /fő

A kongresszusi résztvételi díj tartalmazza:

  • részvételt a teljes tudományos programon
  • a kávészüneti ellátást 10.000 Ft értékben (mely a számlán külön sorban, ellátásként kerül feltüntesére)


Fakultatív ellátások

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!2022. szeptember 1.
 előtt történő fizetéssel
2022. szeptember 1.
 után történő fizetéssel
3 fogásos ebéd 2022. október 21. pénteken5.800 Ft /fő5.800 Ft /fő
3 fogásos ebéd 2022. október 22. szombaton5.800 Ft /fő5.800 Ft /fő

Befizetés, számlázás

A kitöltött regisztrációs lap visszaküldését vagy az online regisztrációt követően e-mailben küldjük a regisztrációs díj befizetéséhez szükséges díjbekérőt, ezért kérjük, a regisztrációs lapon adja meg e-mail címét.

Előzetesen számlát céges támogatás esetén annak a cégnek küldünk, amely faxon, levélben vagy e-mailben hivatalosan elküldi szándéknyilatkozatát a támogatás mértékéről.

A, Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni szíveskedjenek. Számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

B, Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a regisztrációs lap hátoldalán található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.

Kérjük figyelmesen nézzék át a kapott díjbekérőt illetve a regisztráció folyamán a számlázási adatokat, mert a kiküldött számlát módosítani nem áll módunkban.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.


Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése - annak elküldése után – 2022. szeptember 1-ig kötbérmentesen lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.
Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük a mellékelt formanyomtatványok használatát.
Köszönjük!