Számlázás, Befizetés, Lemondás, Visszafizetés

Számlázás

A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küldi el elektronikusan.

Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs és szállásdíjának visszafizetése - annak elküldése után - 2015. március 10-ig 30 %-os kötbérrel lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os. Szálláslemondást 2015. március 10-e után nem fogadhatunk el és a korábban befizetett szállás összeg visszafizetésére nincs lehetőség kötbéres szerződések miatt. Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük a mellékelt formanyomtatványok használatát.

Befizetés

A. A kitöltött regisztrációs lap visszaküldését követően - jelentkezése visszaigazolásával együtt - postázzuk a befizetési csekket. Kérjük a küldő nevének nyomtatott nagybetűkkel történő feltüntetését. Postai befizetéséről pénzének beérkezése után, vagy a regisztrációban kérhet számlát, a regisztrációs lapon jelzett cég/intézmény/magánszemély nevére és címére. A Convention Budapest Kft a vendégek részére e-számlát (elektronikus számla e-mailben) küld. A kiállított számlát utólagosan nem tudjuk módosítani.

B. Banki átutalással (egyéni vállalkozás /saját cég): (a visszaigazolásban kapott bankszámlaszámra. A közleményben kérem a rendezvény és a résztvevő nevét feltüntetni a következőképp: rendezvény neve/résztvevő neve)

C. Amennyiben részvételét cég/intézmény/alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.

D. Rózsaszínű postai utalványon, melyet bármelyik postahivatalban igényelhet. 
Befizetési cím: Convention Budapest Kft. 1461 Budapest Pf.: 11.