Regisztráció

Regisztrációs díjak

A regisztrációs díjak az ÁFA-t tartalmazzák!
Aktív orvos (nem STI társasági tag)20.000 Ft /fő
Aktív orvos (STI társasági tag) és nyugdíjas (nem STI társasági tag) részvétele az ONLINE rendezvényen15.000 Ft /fő
Rezidensek, nyugdíjasok, (STI társasági tag) részvétele az ONLINE rendezvényen10.000 Ft /fő
Szakdolgozók részvétele az ONLINE rendezvényen5.000 Ft /fő
Orvostanhallgatók részvétele az ONLINE rendezvényen5.000 Ft /fő

Részvételi feltételek

FIZETÉSI MÓDOK

A, Bankkártyás fizetés az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül.
Sikertelen fizetés esetén (pl. elrontott CVC kód, kettős hitelesítésnél rosszul beírt SMS kód, elütött bankkártyaszám) a rendszer felajánlja a újbóli fizetés lehetőségét, mindaddig, amíg a böngésző ablak bezárásra nem kerül. Amennyiben a böngésző ablak bezárásra kerül, a rendezvényre történő jelentkezés nem kerül tárolásra, azt újra meg kell ismételni.

Sikeres fizetés után, cégünk rendszere automatikusan kiállítja a számlát az Ön által megadott számlacímre, ezért kérjük figyelmesen töltse ki a számlázási adatokat. A számlát módosítani, csak adminisztrációs díj fizetése ellenében áll módunkban.

B, Szponzori átvállalás VOUCHER kóddal.  A Convention Budapest Kft. által szervezett hagyományos rendezvényekkel ELLENTÉTBEN, a szponzori Voucher kóddal már az online jelentkezéskor rendelkeznie kell a résztvevőnek, mert a tanfolyam ellenértéke ennek kódnak az aktiválásával kerül kiegyenlítésre.
Mivel minden Voucher kód egyedi, ezért csak egyszer lehet felhasználni. Ha a Voucher kód megadásakor a rendszer hibát ír ki, kérjük ellenőrizze a kódot. Amennyiben a beírt kód és az Ön által kapott kód megegyezik, kérjük lépjen kapcsolat szponzorával, mert az Önnek küldött kódot már felhasználta egy másik résztvevő.

A jelentkezés beküldése után, cégünk rendszere által generált automatikus visszaigazolás kiküldésével jön létre a jogviszony.


LEMONDÁS, VISSZAFIZETÉS

Regisztrációs díjának visszafizetése (annak elküldése után) 2020. október 13-ig kötbérmentesen, de adminisztrációs díj fizetése ellenében lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.

Az online tanfolyam – annak megnyitását követően – kizárólag kiegyenlített regisztrációs díj (bankkártyás fizetés, vagy szponzor által biztosított belépési „Voucher kód”) mellett tekinthető meg. Köszönjük megértését.