Regisztráció

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: "Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat."
(Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembevételét.)

Kongresszusi regisztrációs díjak


2021. július 31-ig
történő jelentkezéssel
2021. július 31-e
utáni jelentkezéssel
Orvosok regisztrációs díja25.000 Ft (ÁFA-val) /fő30.000 Ft (ÁFA-val) /fő
Egészségügyi szakdolgozók regisztrációs díja8.000 Ft (ÁFA-val) /fő10.000 Ft (ÁFA-val) /fő
Egyetemi hallgatók, tényleges nyugdíjasok, rezidensek, Ph.D. hallgatók regisztrációs díja kávészüneti ellátás nélkül1.000 Ft (ÁFA-val) /fő2.000 Ft (ÁFA-val) /főFAKULTATÍV ELLÁTÁS

Kongresszusi ebéd szerdán6.500 Ft (ÁFA-val) /fő6.500 Ft (ÁFA-val) /fő
Kongresszusi ebéd csütörtökön6.500 Ft (ÁFA-val) /fő6.500 Ft (ÁFA-val) /fő
Kongresszusi ebéd pénteken6.500 Ft (ÁFA-val) /fő6.500 Ft (ÁFA-val) /fő
Bankettvacsora pénteken10.000 Ft (ÁFA-val) /fő10.000 Ft (ÁFA-val) /fő
Kongresszusi ebéd szombaton6.500 Ft (ÁFA-val) /fő6.500 Ft (ÁFA-val) /fő

Orvosok, egészségügyi szakdolgozók regisztrációs díjának befizetése az alábbiakra jogosít:

  • részvétel a szakmai programon,
  • kongresszusi táska, névkitűző, ruhatár,
  • a kiállítás megtekintése,
  • kávészüneti ellátás a kongresszus ideje alatt. (a kávészüneti ellátás 7.450 HUF/fő értékben a számlán külön sorban, bontva kerül feltüntetésre).

Egyetemi hallgatók, tényleges nyugdíjasok, rezidensek, Ph.D. hallgatók regisztrációs díjának befizetése az alábbiakra jogosít:

  • részvétel a szakmai programon,
  • névkitűző, ruhatár,
  • a kiállítás megtekintése.

Részvételi feltételek

Befizetés

A regisztráció on-line történik a www.convention.hu oldalon.Az on-line regisztráció lehetősége a rendezvény előtt 5 nappal megszűnik, ezt követően már csak a helyszínen lehetséges a jelentkezés.

Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni - számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.
Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a rendezvény aloldalán a letölthető dokumentumok között található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.

Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, vagy módosítani csak adminisztrációs költség ellenében áll módunkban. Amennyiben az online regisztrációban nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan nevére állítjuk ki.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.

Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2021. augusztus 1-ig kötbérmentesen, de adminisztrációs díj fizetése mellett lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.