Általános Információk

Akkreditáció

A továbbképző tanfolyam orvosok részére SE-TK/ 2014.I/00279-es kódszámon akkreditált rendezvény. Sikeres tesztírás esetén 50 kreditpont szerezhető meg.
A kreditpontok - az OFTEX portálon - a tanfolyam adatlapján feltüntetett szakképesítésekhez szakma szerinti kötelezõ pontszámként kerülnek jóváírásra.

A NEFMI 64/2011. (11.29) rendelete értelmében az a résztvevő, aki a vizsgával minõsített tanfolyamon nem vizsgázik le, a tanfolyam minősítésekor megítélt kreditpontot nem kaphatja meg, tehát mint hallgató, részpontszámot sem kaphat.

Szakdolgozók akkreditációja folyamatban van.

A KONGRESSZUS HELYSZÍNE

Hotel Ramada Resort Budapest
1044 Budapest, Íves u. 16.
www.ramadaresortbudapest.hu

IFrame
Ramada Resort Budapest Aquaworld nagyobb térképen való megjelenítése

A Ramada Resort - Aquaworld Budapest komplexum Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri híd pesti hídfője mellett zöld környezetben, de mégis közel a város központjához található. Könnyen és gyorsan elérhető mind az autóval, busszal, valamint repülővel érkezők számára.

AUTÓVAL ÉRKEZŐKNEK: Az M0-ás körgyûrû Dunakeszi-Dél Káposztásmegyer kijárat, utána a körforgalomban Káposztásmegyer tábla irányába, majd az első lehetséges lehajtónál - az Aquaworld tábla szerint - lehajtani (Budáról érkezőknek jobbra, Pestről érkezőknek balra).

BKV BUSZ: Az új 230-as járata korábbi 30A jelû autóbusz egyes korábbi indulásai helyett közlekedik majd, annak útvonalát az Aquaworldig kiterjesztve. A járat ennek megfelelően a 30A busz útvonalán közlekedik majd a Keleti pályaudvartól a Hősök tere, Angyalföld, Újpest-Központ érintésével annak Megyer, Szondi utcai végállomásáig, onnan pedig a Megyeri úton, majd az ipari parkot határoló Íves úton keresztül éri el az élményfürdőt.
A buszok az Íves út és Megyeri út találkozásánál kialakított új megállóhely után kanyarodnak az Íves útra. A menetidő a Keleti pályaudvartól az Aquaworld-ig megközelítőleg 50 percet vesz igénybe. A járat óránként közlekedik reggel 8 és este 9 óra között, így az élményfürdő könnyebben elérhetővé válik kedves vendégeink számára!

A járat részletes menetrendje a BKK honlapján található.