Regisztráció

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: "Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat."
(Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembevételét.)


Kongresszus regisztrációs díjakOrvosok regisztrációs díja az ONLINE rendezvényre20.000 Ft /fő
Egészségügyi szakdolgozók regisztrációs díja az ONLINE rendezvényre5.000 Ft /fő
Egyetemi hallgatók, tényleges nyugdíjasok, rezidensek, Ph.D. hallgatók regisztrációs díja az ONLINE rendezvényre2.000 Ft /fő
Kiállítók, szponzorok cégek munkatársainak regisztrációs díja az ONLINE rendezvényre20.000 Ft /fő
SE AITK dolgozók részvétele az ONLINE rendezvényen*Díjmentes

* A SE AITK dolgozók egyedi VOUCHER-t kapnak, amellyel a regisztrációs díj automatikusan kiegyenlítődik. Kérjük regisztrációjukkal várják be a VOUCHER-t!

A regisztrációs díjak tartalma: részvétel a rendezvényen, letölthető pdf programfüzet, online vizsgázási lehetőség, akkreditáció és az ÁFA.


Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül. Sikertelen fizetés esetén (pl. elrontott CVC kód, kettős hitelesítésnél rosszul beírt SMS kód, elütött bankkártyaszám) a rendszer felajánlja az újbóli fizetés lehetőségét, mindaddig, amíg a böngésző ablak bezárásra nem kerül.

Amennyiben a böngésző ablak bezárásra kerül, a rendezvényre történő jelentkezés nem kerül tárolásra, azt újra meg kell ismételni. Sikeres fizetés után, cégünk rendszere automatikusan kiállítja a számlát az Ön által megadott számlacímre, ezért kérjük, figyelmesen töltse ki a számlázási adatokat. A számlát módosítani, csak adminisztrációs díj fizetése ellenében áll módunkban.

FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÉT, HOGY A VIDEÓANYAGOK MEGTEKINTÉSÉRE, VIZSGÁZÁSRA CSAK SIKERES FIZETÉS ESETÉN NYÍLIK LEHETŐSÉG!
FIGYELEM! BANKKÁRTYÁS FIZETÉS UTÁN AZ UTÓLAGOS VOUCHER BEVÁLTÁS (SZPONZORI TÁMOGATÁS ÉRVÉNYESÍTÉSE) NEM LEHETSÉGES!

Amennyiben a kártyás fizetési folyamat sikertelen, a visszaigazolást kiküldi a rendszer, azonban a sikeres fizetésig a tanfolyam anyagai nem kerülnek megnyitásra.
Ismételt kártyás fizetésre, kollégáink ki tudnak Önnek küldeni egy speciális linket, ezért ebben az esetben kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal.


Szponzori átvállalás VOUCHER kóddal

Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy feltétlenül szükséges cégünk részére a szponzornak ezt írásban jeleznie, hiszen a hagyományos rendezvényekkel ELLENTÉTBEN, a szponzori Voucher kóddal már az online jelentkezéskor rendelkeznie kell a résztvevőnek.

Az egyéni bankkártyás fizetés helyettesítése miatt hoztuk létre, illetve biztosítjuk a szponzor cégnek a vouchereket. A céges igénylést követően a költségátvállalónak küldjük meg voucher kódot.

Kérem, legyenek szívesek megvárni, hogy a kapcsolattartójuk megküldje az egyedi érvényesítő kódot tartalmazó voucher-t, és annak birtokában regisztráljanak a rendezvényre. Ezt követően van lehetőség az online regisztráció folyamán a kóddal kiegyenlíteni a rendezvény ellenértékét a „KEDVEZMÉNY érvényestésénél”

Mivel minden Voucher kód egyedi, ezért csak egyszer lehet felhasználni. Ha a Voucher kód megadásakor a rendszer hibát ír ki, kérjük, ellenőrizze a kódot. Amennyiben a beírt kód és az Ön által kapott kód megegyezik, kérjük lépjen kapcsolat szponzorával, mert az Önnek küldött kódot már felhasználta egy másik résztvevő.

FIGYELEM! BANKKÁRTYÁS FIZETÉS UTÁN AZ UTÓLAGOS VOUCHER BEVÁLTÁS (SZPONZORI TÁMOGATÁS ÉRVÉNYESÍTÉSE) NEM LEHETSÉGES!

A jelentkezés beküldése után, cégünk rendszere által generált automatikus visszaigazolás kiküldésével jön létre a jogviszony.


Lemondás, visszafizetés

ONLINE regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2020. október 15-ig kötbérmentesen, de adminisztrációs díj fizetésével lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.