Befizetés, lemondás, visszafizetés

BEFIZETÉS, SZÁMLÁZÁS

A regisztráció on-line történik (www.convention.hu), vagy a honlapról letöltött regisztrációs lap kitöltését követő visszaküldésével.Az on-line regisztráció lehetosége a rendezvény előtt 5 nappal megszűnik, ezt követően már csak a helyszínen lehetséges a jelentkezés.
Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni -számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a regisztrációs lap hátoldalán található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.

Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, vagy módosítani nem áll módunkban. Amennyiben a regisztrációs lapon nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan nevére állítjuk ki.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja. A lekötött, de határidőre ki nem fizetett szálláshelyeket töröljük a kötbéres szerződések miatt.

LEMONDÁS, VISSZAFIZETÉS

Regisztrációs és szállásdíjának visszafizetése – annak elküldése után – 2018. december 20-ig kötbérmentesen lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.
Szálláslemondást 2018. december 20-a után nem fogadhatunk el a kötbéres szerződések miatt.

Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük a mellékelt formanyomtatványok használatát!
Köszönjük.