Regisztráció

A 2006. XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: “Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (így különösen utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat” (kérjük a fenti rendelkezés figyelembe vételét a *-val jelölt szolgáltatásoknál).

A tudományos programok és az összes kísérő rendezvény kizárólag a regisztrációban kapott névkitűzővel és meghívókártyával látogatható, melyhez szíves megértésüket kérjük.

A regisztráció időpontja: 2024. október 3-án csütörtökön, 08.00-19.00 között, és 2024. október 4-én, pénteken 08.00-19.00 között és 2024. október 5-én szombaton 08.00-12.00 között lehetséges.
Kérjük szépen – érkezést követően – a  regisztrációs pultot felkeresni szíveskedjenek.

Regisztrációs díjak

A díjak az ÁFA-t tartalmazzák!2024.09.10.
előtti befizetéssel
2024.09.10.
utáni befizetéssel
Regisztráció MUT tagok részére35.000 Ft /fő45.000 Ft /fő
Regisztráció nem MUT tagok részére45.000 Ft /fő60.000 Ft /fő
Egészségügyi szakdolgozók részvételi díja elfogadott előadássaldíjmentesdíjmentes
Egyetemi hallgatók, tényleges nyugdíjasok, rezidensek, PhD hallgatók, egészségügyi szakdolgozók regisztrációs díja

15.000 Ft /fő

20.000 Ft /fő
Kísérők regisztrációs díja8.000 Ft /fő14.000 Ft /fő
Napijegy (csak egyik napra vehető igénybe, kreditpontra nem jogosít)20.000 Ft /fő25.000 Ft /fő

Regisztrációs díj tartalmazza: névkitűzőt, tudományos programon való részvételt, szakmai kiállítás megtekintését, programfüzetet, kongresszusi táskát, kávészüneti ellátást, amely a számlán külön sorban, bontva bruttó 13.000 Ft értékben kerül feltüntetésre.

Napijegy tartalmazza: névkitűzőt, tudományos programon való részvételt, kiállítás megtekintését, programfüzetet. Kreditpontra a napi részvétel nem jogosít.

Kísérők részvételi díjának tartalma: a kiállítás megtekintése, részvétel lehetősége a kongresszus programjain.

Ellátási díjak (nem része a regisztrációs csomagnak!)

A díjak az ÁFA-t tartalmazzák!2024.09.10.
előtti befizetéssel
2024.09.10.
utáni befizetéssel
Ebéd csütörtökön6.000 Ft /fő6.000 Ft /fő
Vacsora csütörtökön19.000 Ft /fő22.000 Ft /fő
Ebéd pénteken6.000 Ft /fő6.000 Ft /fő
Kongresszusi vacsora pénteken20.000 Ft /fő25.000 Ft /fő
Ebéd szombaton6.000 Ft /fő6.000 Ft /fő

Jelentkezési feltételek

A regisztráció on-line történik (www.convention.hu), melynek feltétele a felhasználó profil megléte. Az on-line regisztráció lehetősége a rendezvényt megelőző hét végéig lehetséges, ezt követően csak helyszíni regisztrációra van lehetőség.


Fizetési módok

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS: Bankkártyás fizetés az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül. Sikertelen fizetés esetén (pl. elrontott CVC kód, kettős hitelesítésnél rosszul beírt SMS kód, elütött bankkártyaszám) a rendszer felajánlja az újbóli fizetés lehetőségét, mindaddig, amíg a böngésző ablak bezárásra nem kerül. Amennyiben a böngésző ablak bezárásra kerül, a rendezvényre történő jelentkezés nem kerül tárolásra, azt újra meg kell ismételni. Sikeres fizetés után, cégünk rendszere automatikusan kiállítja a számlát az Ön által megadott számlacímre, ezért kérjük, figyelmesen töltse ki a számlázási adatokat. A számlát módosítani, csak adminisztrációs díj fizetése ellenében áll módunkban.
Ismételt kártyás fizetésre, kollégáink ki tudnak Önnek küldeni egy speciális linket, ezért ebben az esetben kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal.

BANKI ÁTUTALÁS: (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni - számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

KÖLTSÉGVÁLLALÓI NYILATKOZAT: Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a letölthető dokumentumok között található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.

A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küldi el elektronikusan.
Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, vagy módosítani csak adminisztrációs költség ellenében áll módunkban. Amennyiben a regisztrációs lapon nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan nevére állítjuk ki.

Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2024. szeptember 10-ig kötbérmentesen lehetséges, de adminisztrációs díj fizetése ellenében történik. Ezután a kötbér 100%-os.