Regisztráció

A 2006. XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: “Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (így különösen utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat” (kérjük a fenti rendelkezés figyelembe vételét a *-val jelölt szolgáltatásoknál).

A tudományos programok és az összes kísérő rendezvény kizárólag a regisztrációban kapott névkitűzővel és meghívókártyával látogatható, melyhez szíves megértésüket kérjük.

A regisztráció időpontja: 2022. október 6-án csütörtökön, 08.00-19.00 között, és 2022. október 7-én, pénteken 08.00-19.00 között és 2022. október 8-án szombaton 08.00-12.00 között lehetséges. 

Regisztrációs díjak

A díjak az ÁFA-t tartalmazzák!2022.08.07.
előtti befizetéssel
2022.08.07.
utáni befizetéssel
Regisztráció MUT tagok részére28.000 Ft /fő40.000 Ft /fő
Regisztráció nem MUT tagok részére39.000 Ft /fő50.000 Ft /fő
Egészségügyi szakdolgozók részvételi díja elfogadott előadássaldíjmentesdíjmentes
Kísérők regisztrációs díja4.000 Ft /fő6.000 Ft /fő
Egyetemi hallgatók, tényleges nyugdíjasok, rezidensek, PhD hallgatók, egészségügyi szakdolgozók regisztrációs díja kávészüneti ellátás nélkül10.000 Ft /fő12.000 Ft /fő
Napijegy (csak egyik napra vehető igénybe, kreditpontra nem jogosít)12.000 Ft /fő15.000 Ft /fő

Ellátási díjak (nem része a regisztrációs csomagnak!)

A díjak az ÁFA-t tartalmazzák!2022.08.07.
előtti befizetéssel
2022.08.07.
utáni befizetéssel
Kongresszusi ebéd csütörtökön8.400 Ft /fő8.400 Ft /fő
Kongresszusi ebéd pénteken8.400 Ft /fő8.400 Ft /fő
Kongresszusi ebéd szombaton8.400 Ft /fő8.400 Ft /fő
Nyitófogadás csütörtökön12.000 Ft /fő14.000 Ft /fő
Kongresszusi vacsora pénteken13.000 Ft /fő15.000 Ft /fő

A regisztrációs díj tartalmazza:
névkitűzőt, tudományos programon való részvételt, kiállítás megtekintését, programfüzetet, kongresszusi táskát, kávészüneti ellátást, amely a számlán külön sorban, bontva 10.000 Ft értékben kerül feltüntetésre.

A napijegy tartalmazza:
névkitűzőt, tudományos programon való részvételt, kiállítás megtekintését, programfüzetet, kongresszusi táskát. Kreditpontot a napi részvétel nem tartalmaz.

A kísérők részvételi díja tartalmazza:
a kiállítás megtekintése, részvétel lehetősége a kongresszus programjain.

Jelentkezési feltételek

A regisztráció on-line történik (www.convention.hu), melynek feltétele a felhasználó profil megléte. Az on-line regisztráció lehetősége a rendezvényt megelőző hét végéig lehetséges, ezt követően csak helyszíni regisztrációra van lehetőség.

Fizetési módok

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS: Bankkártyás fizetés az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül. Sikertelen fizetés esetén (pl. elrontott CVC kód, kettős hitelesítésnél rosszul beírt SMS kód, elütött bankkártyaszám) a rendszer felajánlja az újbóli fizetés lehetőségét, mindaddig, amíg a böngésző ablak bezárásra nem kerül. Amennyiben a böngésző ablak bezárásra kerül, a rendezvényre történő jelentkezés nem kerül tárolásra, azt újra meg kell ismételni. Sikeres fizetés után, cégünk rendszere automatikusan kiállítja a számlát az Ön által megadott számlacímre, ezért kérjük, figyelmesen töltse ki a számlázási adatokat. A számlát módosítani, csak adminisztrációs díj fizetése ellenében áll módunkban.
Ismételt kártyás fizetésre, kollégáink ki tudnak Önnek küldeni egy speciális linket, ezért ebben az esetben kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal.
BANKI ÁTUTALÁS: (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni - számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.
KÖLTSÉGVÁLLALÓI NYILATKOZAT: Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a letölthető dokumentumok között található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.
A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küldi el elektronikusan.
Számlát csak a regisztráció során jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, vagy módosítani csak adminisztrációs költség ellenében áll módunkban. 

Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2022. szeptember 7-ig kötbérmentesen lehetséges, de adminisztrációs díj fizetése ellenében történik. Ezután a kötbér 100%-os.