Köszöntő

Tisztelt Résztvevőink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az ONLINE tanfolyam rögzített előadásai, videó anyagai  már elérhetőek minden regisztrált kedves Vendégünk részére!
Az előadásokat  tartalmazó szekciókat a "Tartalomjegyzék" alatt található "Videószekciók"  alatt találják meg.

Üdvözlettel: 
Convention Budapest Kft.


Tisztelt Kollégák!

A Kongresszus szervezés és Tudományos találkozók szempontjából válságos időket élünk. A Covid-19 teljesen átrajzolja az életünket, az eddigi megszokott személyes találkozókat leszűkíti, a nagyobb összejöveteleket pedig ellehetetleníti.

Természetesen a Vezetőség tagjainak az életét és munkáját is napi szinten befolyásolta, de az utolsó pillanatig bíztunk benne, hogy a 2020-as Magyar Urológusok Társasága kongresszust a tervezett időpontban és a megszokott „élő” formában tudjuk megtartani. Közeleg az időpont - október 8-10 -, figyelve a vírus viselkedését, terjedését és felelősséggel tartozva munkatársaink, barátaink egészségéért meg kellett hoznunk egy nehéz döntést: a 2020-as MUT Kongresszust online formában fogjuk megrendezni. 

Különleges lesz, amit nemcsak a „újszerű forma”, hanem az is fontossá tesz, hogy jubileumi számhoz érkezett társaságunk, mert a huszonötödik kongresszusunkra készülünk. 

Az előadásokat a kongresszus idején tesszük elérhetővé a webes felületen, de hogy technikailag tökéletes minőséget tudjunk biztosítani, a felvételeket előtte professzionális körülmények között készítjük el. Erre a kongresszus előtt 2020. szeptember 24-26. között lesz lehetőségünk, minden előadóval előre pontosítva a Radisson Blu Béke Szállodában.

Az előző kongresszusok jó szokását megőrizve az összes urológiai, illetve határterületi kérdést érinteni fogjuk, a hazai urológiai műhelyek vezetői felkért eladásokkal, a külföldi meghívottak a szűkebb szakterületük átfogó bemutatásával fognak készülni. Emellett lehetőség adódik további bejelentett előadásokra urológus, onkológus, patológus kollégáink, kutatóink részéről. Ezeknek a számunkra nagyon fontos “bejelentett előadásoknak” szeretnénk nagyobb teret biztosítani és plusz ösztönözést adni azzal, hogy a vezetőség határozata szerint pénzbeli díjazással jutalmazzuk a legjobb három bejelentett előadás a 35 éven aluli és felüli kategóriában is (első díj 150 000 Ft, második díj 100 000 Ft, harmadik díj 75 000 Ft).

A kongresszus változatosságát az fogja biztosítani, hogy online formában is lesznek továbbképzések és szimpóziumok, melyek előzetes várakozásaink szerint a legizgalmasabb témákat érintik majd.

Szívből  reméljük, hogy ez a levél mindenkit egészségben talál!
Vigyázzatok Magatokra és Szeretteitekre!

Szeretettel várunk mindenkit a MUT XXV. Jubileumi Kongresszusára! Ne bátortalanítson el senkit, hogy online formában találkozunk, így is reméljük minél több régi és új Kollegát tudunk köszönteni!


Dr. Flaskó Tibor
elnök
Magyar Urológusok Társasága
Dr. Riesz Péter
főtitkár
Magyar Urológusok Társasága