Interaktív esetmegbeszélés

Tisztelt Kollégák, Kedves Barátaink!

Az idén Debrecenben megrendezésre kerülő XX. MTT kongresszuson – a korábbi nagy sikerre való tekintettel – ismét szeretnénk interaktív esetbemutatást tartani/hallgatni.

Munkánk során gyakran kerülünk nehéz döntésekkel szembe, sokszor merülnek fel elgondolkodtató kérdések. Semmi sem egyértelműen fekete, vagy fehér. Előfordul, hogy a ritkán előforduló problémák miatt lenne szükségünk tanácsra, vagy az alternatív lehetőségek közül nehéz a legjobbat kiválasztani.

Ezeket a dilemmákat szeretnénk ismét megvitatni és a közönség elé tárni. Várjuk azok jelentkezését, akik ilyen előadással szeretnének minket elgondolkodtatni, meghökkenteni. A behatárolt lehetőségek miatt a szervezők szelektálnak a jelentkezők között. Azokat az absztraktokat, amelyek nem kerülnek be az interaktív programba, automatikusan (minimum) poszterként fogadjuk el.

A tanulságos történetek, elgondolkodtató esetek tárgyalása kapcsán szavazógép segítségével vonjuk be a közönséget a téma tárgyalásába. Minden résztvevőnek lehetősége nyílik véleményt alkotni és másokét megismerni.

Várjuk azon kollégák jelentkezését, akik érdekes (diagnosztikus-, vagy terápiás kihívást jelentő) eseteket szeretnének ilyen formában a közönség elé tárni. Terveink szerint két szekcióban 2-2 előadás megtartására nyílna lehetőség, egyenként 25-30 perces terjedelemben.
A jelentkezés során az absztraktot, és az előadás tervezetét (Windows Power Point), kérjük beküldeni, továbbá a téma feldolgozása kapcsán feltenni kívánt kérdéseket és az azokra adható válaszlehetőségeket (a helyes válasz megjelölésével) is. Az előadás kapcsán 4-5 kérdés feltevését javasoljuk, melyre 4-5 válaszlehetőség adható (természetesen egyszerű választás formájában). A későbbiekben az előadás külalakja, és tartalmi elemei még kiegészíthetőek, kivéve azokat a diákat, amelyekhez a kérdésfeltevés-szavazás kapcsolódik majd.


Beküldeni az következő postafiókra kell: blesti@convention.hu
A beküldés határideje: 2018. augusztus 31. 

Várunk Benneteket egy érdekes, tanulságos és szórakoztató rendezvényen!

A szervezőbizottság nevében Dr. Fedor Roland