Regisztráció

A tudományos program és az összes kísérő rendezvény kizárólag a regisztrációban kapott névkitűzővel látogatható. 2024. augusztus 30-án 12.00-19.00 között, 2024. augusztus 31-én 08.00-12.00 között.

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) szóló törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (így különös tekintettel utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat” (Kérjük a fenti rendelkezést a *-val jelölt szolgáltatások támogatásánál, figyelembe venni szíveskedjenek.)

Regisztrációs díjak

A regisztrációs díjak Áfa-t tartalmazzák!2024. július 31.
előtti fizetéssel
2024. július 31.
utáni fizetéssel
Részvételi díj 55.000 Ft /fő60.000 Ft /fő
Részvételi díj a MSZMT tagjainak40.000 Ft /fő45.000 Ft /fő
Részvételi díj rezidenseknek és PhD hallgatóknak30.000 Ft /fő35.000 Ft /fő
Részvételi díj szakdolgozóknak, egyetemi hallgatóknak és nyugdíjasoknak20.000 Ft /fő25.000 Ft /fő
Kísérők részvételi díja20.000 Ft /fő25.000 Ft /fő

A részvételi díjak tartalmazzák a konferencia anyagokat, kávészüneteket, a szombati ebédet, de NEM tartalmazzák a pénteki ebéd és péntek esti vacsora költségét. A részvételi díjak 13.000 Ft közvetített étkezést tartalmaznak, mely a számlán külön sorban kerül feltüntetésre.
A kísérői részvételi díj a szombati ebédet tartalmazza, azonban NEM tartalmazza a pénteki ebédet és vacsorát. Kísérő a tudományos programokat és a kiállítást nem látogathatja. A kísérő részvételi díjak 13.000 Ft közvetített étkezést tartalmaznak, mely a számlán külön sorban kerül feltüntetésre.


Fakultatív ellátások
(Nem része a regisztrációs csomagnak, opcionálisan rendelhető szolgáltatás)

A regisztrációs díjak Áfa-t tartalmazzák!2024. július 31.
előtti fizetéssel
2024. július 31.
utáni fizetéssel
Fakultatív ebéd pénteken13.000 Ft /fő13.000 Ft /fő
Gálavacsora pénteken20.000 Ft /fő20.000 Ft /fő


Számlázás, befizetés

A regisztráció on-line történik a www.convention.hu oldalon a rendezvény aloldalán, melyhez convention felhasználói fiók szükséges. Az on-line regisztráció lehetősége a rendezvény előtt 5 nappal megszűnik, ezt követően már csak a helyszínen lehetséges a jelentkezés.

Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni - számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a regisztrációs lap hátoldalán található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.

Számlát csak a regisztráció során jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. Számlát módosítani, sztornózni csak adminisztrációs díj ellenében áll módunkban.

Amennyiben a regisztráció során nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan nevére állítjuk ki. Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben szállásköltsége nem kerül kiegyenlítésre 2024. augusztus  1-ig, szállásfoglalása automatikusan törlésre kerül a kötbéres szerződések miatt!  Köszönjük szíves megértését!


Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs és szállásdíjának visszafizetése - annak elküldése után - 2024. július 31-ig kötbérmentesen, de adminisztrációs díj fizetése ellenében lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os. Megértését köszönjük!