Számlázás, Befizetés, Lemondás, Visszafizetés

Befizetés

A. Csekken: A kitöltött regisztrációs lap visszaküldését követően – jelentkezése visszaigazolásával együtt – kérés esetén postázzuk a befizetési csekket. Kérjük a küldő nevének nyomtatott nagybetűkkel történő feltüntetését. Postai befizetéséről pénzének beérkezése után, vagy a regisztrációban kérhet számlát, a regisztrációs lapon jelzett cég/intézmény/magánszemély nevére és címére. A Convention Budapest Kft a vendégek részére e-számlát (elektronikus számla e-mailben) küld. A kiállított számlát utólagosan nem tudjuk módosítani.

B. Banki átutalással (egyéni vállalkozás /saját cég): (a visszaigazolásban kapott bankszámlaszámra. A közleményben kérem a rendezvény és a részt-vevő nevét feltüntetni a következőképp: rendezvény neve/résztvevő neve)
C. Amennyiben részvételét cég/intézmény/alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.

D. Rózsaszínű postai utalványon, melyet bármelyik postahivatalban igényelhet. Befizetési cím: Convention Budapest Kft. 1036 Budapest, Lajos u. 66. „A” lh., 4. em.

Számlázás

A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küldi el elektronikusan.


Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs (és szállásdíjának visszafizetése) - annak elküldése után - 2016. november 12-ig 30%-os kötbérrel lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os. 

Megértését köszönjük!
Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük az oldalon elérhető formanyomtatványok, vagy online regisztráció használatát.