Regisztráció

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) szóló törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (így különösen utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat” (Kérjük a fenti rendelkezést a *-val jelölt szolgáltatások támogatásánál, figyelembe venni szíveskedjenek.)

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!2016.11.12.
előtti jelentkezéssel
2016.11.12.
utáni jelentkezéssel

Regisztrációs díj MRE Gyermekreumatológiai  Szekció Tagjai részére

díjmentesdíjmentes

Regisztrációs díj NEM MRE Gyermekreumatológiai Szekció Tagjai részére

12.000 Ft /fő15.000 Ft /fő
Regisztrációs díj Rezidensek részéredíjmentesdíjmentes
Svédasztalos ebéd (rezidensek részére) 5000 Ft /fő5.000 Ft /fő

A „Regisztrációs MRE Gyermekreumatológiai Szekció Tagjai részére” tartalmazza: az előadásokon való részvételt, program- és abstract-füzetet, és a kiállítás megtekintését, kávészüneti ellátást, és a pénteki ebédet. A regisztráció feltétele a tagság, és a fizetett tagdíj.

A „Regisztrációs díj Rezidensek részére” tartalmazza: az előadásokon való részvételt, program- és abstract-füzetet, és a kiállítás megtekintését.

A „Regisztrációs NEM MRE Gyermekreumatológiai Szekció Tagjai részére” tartalmazza: az előadásokon való részvételt, program- és abstract-füzetet, és a kiállítás megtekintését, kávészüneti ellátást, és a pénteki ebédet (az ellátás a számlán külön sorban jelenik meg, amelynek összege: 9.000 Ft).

Ha a részvételi költségeket cég/intézmény fizeti, kérjük a regisztrációs lapon a „számlázási cím” rovatot hivatalos aláírással ellátni illetve lepecsételtetni, vagy kérjük a hivatalos költségátvállaló nyilatkozatot a regisztrációs lappal együtt a részünkre eljuttatni.

Kérjük a regisztrációs lapon a pecsétszámot feltüntetni szíveskedjék, mert annak hiányában nem tudjuk a kredit pontot jóváírni, illetve az igazolást kipostázni.