Regisztráció

Regisztrációs díjak

A jelentkezésekhez minden esetben felhasználói fiók szükséges, amelyet csak egy alkalommal kell feltölteni az Ön személyes adataival, illetve a későbbiekben itt lehetséges az esetleges adatmódosításokat elvégezni!
Amennyiben Ön még nem rendelkezik felhasználói profillal a Convention Budapest Kft. rendszerében, kérjük első lépésként ezt hozza létre.
Mivel minden profil egyedi azonosító adatokat tartalmaz, így más helyett/nevében nem lehetséges a regisztrációt elvégezni, minden jelentkezőnek egyedi, saját profillal kell rendelkezni a sikeres tanfolyam bejelentkezéshez.

Regisztrációs díjak (ÁFA-t tartalmazzák!)2024.04.10-ig fizetve2024.04.10. után fizetveHelyszíni regisztráció
30 év alatti és nyugdíjas MOOT tag regisztrációs díja35.000 Ft /fő45.000 Ft /fő50.000 Ft /fő
30 év feletti MOOT tag regisztrációs díja
(beleértve a Tüdőgyógyász Társaság tagjait és a családorvosokat)
50.000 Ft /fő60.000 Ft /fő65.000 Ft /fő
FOK (Fiatal Osteológusok Klubjának) regisztrációs díja
(Absztrakt leadása esetén a regisztrációs díjból 50% kedvezményt írunk jóvá. Leadási szándékát kérjük a regisztrációnál jelezze! )
35.000 Ft /fő45.000 Ft /fő50.000 Ft /fő
Nem MOOT tag regisztrációs díja60.000 Ft /fő70.000 Ft /fő75.000 Ft /fő
Szakdolgozó regisztrációs díja30.000 Ft /fő40.000 Ft /fő45.000 Ft /fő

A résztvevők regisztrációs díja tartalmazza: a tudományos programon való részvételt, a kiállítás látogatását, a programfüzetet, a kávészüneti ellátást 4 alkalommal (amely a számlán külön sorban, bruttó 12.500 Ft értékben, ellátásként kerül feltüntetésre), valamint az akkreditációs vizsgadíjat.


Fakultatív ellátások

Fakultatív szolgáltatás, nem része a regisztrációs csomagnak!

Az ellátási díjak (ÁFA-t tartalmazzák!)
Helyszíni regisztráció
Csütörtök ebéd9.300 Ft /fő10.000 Ft /fő
Csütörtök esti vacsora10.000 Ft/fő11.000 Ft /fő
Ebéd pénteken9.300 Ft /fő10.000 Ft /fő
Péntek esti társasági vacsora14.000 Ft /fő15.000 Ft /fő
Ebéd szombaton9.300 Ft /fő10.000 Ft /fő

Jelentkezési feltételek

A regisztráció on-line történik (www.convention.hu) a felhasználói profil segítségével.
Az online regisztráció lehetősége a rendezvényt megelőző hét végéig lehetséges, ezt követően csak az emelt összegű helyszíni regisztrációra van lehetőség.

Az online jelentkezést követően kiküldjük a díjbekérőt amely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.

A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küldi el elektronikusan. Számlát csak megadott címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. Számlát módosítani csak adminisztrációs költség ellenében áll módunkban. Amennyiben nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan a résztvevő nevére állítjuk ki.


Fizetési módok

Bankkártyás fizetés az online jelentkezés végén. A számlát a regisztráció folyamán megadott címre állítjuk ki és a megadott e-mail címre küldjük ki.

Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni – számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy weboldalon található költségvállaló nyilatkozatot kérjük, cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt, illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk.


Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2023. április 18-ig kötbérmentesen lehetséges, de adminisztrációs díj fizetése ellenében történik. Ezután a kötbér 100%-os.