Regisztráció

A helyszíni regisztráció: A kongresszus helyszínén csütörtökön 07:30-19:00 között, pénteken 07:30-16:30 között lehetséges.

Regisztrációs díjak

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség,részvételi díj) fedezetére szolgálhat.” 
Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembevételét.

A díjak az ÁFA-t tartalmazzák!2022.09.15-e előtti fizetés esetén2022.09.15-e utáni fizetés esetén
Kongresszusi részvétel MIT-tag számára25.000 Ft /fő35.000 Ft /fő
Kongresszusi részvétel nem MIT-tag számára30.000 Ft /fő35.000 Ft /fő
Napidíjas részvétel MIT-tag számára18.000 Ft /fő /nap20.000 Ft /fő /nap
Napidíjas részvétel nem MIT-tag számára20.000 Ft /fő /nap25.000 Ft /fő /nap
A részvételi díj tartalma
Teljes kongresszusi részvétel esetén:
  • részvétel a teljes tudományos programon,
  • teljes részvétel esetén kreditpont,
  • kiállítói terület megtekintése,
  • program- és absztraktfüzet,
  • kávészüneti ellátás
Napidíjas kongresszusi részvétel esetén:
  • részvétel a választott napi tudományos programon,
  • kiállítói terület megtekintése,
  • program- és absztraktfüzet,
  • kávészüneti ellátás a részvétel napján.
Napidíjas részvétel esetén kreditpont nem igényelhető!

Ellátási díjak (nem része a regisztrációs csomagnak!)

A díjak az ÁFA-t tartalmazzák!2022.09.15-e előtti fizetés esetén2022.09.15-e utáni fizetés esetén
Büféebéd csütörtökön7.000 Ft /fő8.000 Ft /fő
Zenés, táncos vacsora csütörtökön
(büfévacsora, 2 pohár bor, ásványvíz, kávé)
12.000 Ft /fő14.000 Ft /fő
Büféebéd pénteken7.000 Ft /fő8.000 Ft /fő

Jelentkezési feltételek

A jelentkezésekhez minden esetben felhasználói fiók szükséges, amelyet csak egy alkalommal kell feltölteni az Ön személyes adataival, illetve a későbbiekben itt lehetséges az esetleges adatmódosításokat elvégezni! Amennyiben Ön még nem rendelkezik felhasználói profillal a Convention Budapest Kft. rendszerében, kérjük első lépésként ezt hozza létre.

Mivel minden profil egyedi azonosító adatokat tartalmaz, így más helyett/nevében nem lehetséges a regisztrációt elvégezni, minden jelentkezőnek egyedi, saját profillal kell rendelkezni a sikeres kongresszusi jelentkezéshez.


Fizetési módok

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS: Bankkártyás fizetés az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül. Sikeres fizetés után, cégünk rendszere automatikusan kiállítja a számlát az Ön által megadott számlacímre, ezért kérjük, figyelmesen töltse ki a számlázási adatokat. Ismételt kártyás fizetésre, kollégáink ki tudnak Önnek küldeni egy speciális linket, ezért ebben az esetben kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal.

BANKI ÁTUTALÁS: (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni. A számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

KÖLTSÉGVÁLLALÓI NYILATKOZAT: Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a letölthető dokumentumok között található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt, illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. 


Számlázás

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.

A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küldi el elektronikusan. Számlát csak megadott címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. Számlát módosítani csak adminisztrációs költség ellenében áll módunkban. Amennyiben nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan a résztvevő nevére állítjuk ki.


Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2022. szeptember 15-ig kötbérmentesen lehetséges, de adminisztrációs díj fizetése ellenében történik. Ezután a kötbér 100%-os.