Regisztráció

A vonatkozó törvények az étkezési, kulturális és egyéb költségek részletezését írják elő, így azok a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre. 2006. évi XCVIII. törvénynek (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat.”
Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembevételét.


Regisztrációs díjak

FIGYELEM! Amennyiben Ön OPTOMETRISTA, kérjük, felhasználói profiljánál válassza a szakdolgozó szakma típust, írja be működési nyilvántartási számát és a szakdolgozói szakképesítés mezőben válassza ki a 6-os főcsoportban a szakképesítést. Ennek hiányában a pontjóváírást nem tudjuk elvégezni!

A díjak az ÁFA-t tartalmazzák!2023.10.08.
előtti fizetéssel
2023.10.08.
utáni fizetéssel
Regisztrációs díj orvosoknak45.000 Ft /fő50.000 Ft /fő
Regisztrációs díj optometristáknak/szakdolgozóknak25.000 Ft /fő30.000 Ft /fő
A regisztrációs díj  tartalmazza: részvételt a teljes tudományos programon, a kiállítás megtekintését, program- és absztraktfüzetet, az akkreditációt valamint a kávészünetek költségeit. (A kávészüneti ellátás 11.600 Ft /fő értékben a számlán külön sorban, bontva kerül feltüntetésre).


Ellátási díjak

Fakultatív szolgáltatások, nem része a regisztrációs csomagnak!

A díjak az ÁFA-t tartalmazzák!2023.10.08.
előtti fizetéssel
2023.10.08.
utáni fizetéssel
Büféebéd pénteken7.500 Ft /fő7.500 Ft /fő
Péntek esti bankett fogadás18.000 Ft /fő18.000 Ft /fő
Büféebéd szombaton7.500 Ft /fő7.500 Ft /fő


Jelentkezési feltételek

A regisztráció on-line történik (www.convention.hu), melynek feltétele a felhasználó profil megléte. Az on-line regisztráció  lehetősége a rendezvényt megelőző hét végéig lehetséges, ezt követően csak helyszíni regisztrációra van lehetőség.


Fizetési módok

Bankkártyás fizetés: Bankkártyás fizetés az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül. Sikertelen fizetés esetén (pl. elrontott CVC kód, kettős hitelesítésnél rosszul beírt SMS kód, elütött bankkártyaszám) az ismételt kártyás fizetésre, kollégáink ki tudnak Önnek küldeni egy speciális linket, ezért ebben az esetben kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal.
Sikeres fizetés után, cégünk rendszere automatikusan kiállítja a számlát az Ön által megadott számlacímre, ezért kérjük, figyelmesen töltse ki a számlázási adatokat. A számlát módosítani, csak adminisztrációs díj fizetése ellenében áll módunkban.

Banki átutalás: (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni - számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

Költségvállalói nyilatkozat: Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a rendezvény aloldaláról letölthető költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.

A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küldi el elektronikusan. Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, vagy módosítani csak adminisztrációs költség ellenében áll módunkban. Amennyiben a regisztrációs lapon nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan nevére állítjuk ki.


Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs és szállásdíjának visszafizetése – annak elküldése után – 2023. október 1-ig kötbérmentesen lehetséges. Ezután a kötbér 100 %-os. Szálláslemondást 2023. október 1-e után nem fogadhatunk el a kötbéres szerződések miatt. Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük írásban jelezni. Köszönjük!