Számlázás, lemondás, visszafizetés

Számlázás

Regisztrációját és szállásfoglalását akkor tekintjük véglegesnek, ha a regisztrációs díj és szállásköltsége bankszámlánkra vagy postai úton hozzánk beérkezik. A kitöltött regisztrációs lap visszaküldését követően  küldik munkatársaink a számlát (külön kérésre postázzuk a regisztrációs és szállásdíj befizetéséhez szükséges csekket).

Amennyiben szállásdíja nincs kifizetve 30 nappal a rendezvény előtt, a szállásfoglalást automatikusan töröljük.

Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számlát elektronikus formában (e-mail) küldjük a regisztrációs lapon megadott e-mail címre. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, számlát korrigálni nem áll módunkban. Kérjük, hogy a csekken a közlemény rovatban szíveskedjen feltüntetni nevét. Amennyiben befizetési csekkét elveszíti, bármely postahivatalban kérhet postai utalványt. Ezen esetben a befizetési cím: Convention Budapest Kft. H-1036 Budapest, Lajos u. 66. „A” lh., 4. em.


Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs és szállásdíjának visszafizetése annak elküldése után 2017. október 22-ig 30%-os kötbérrel lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os. Szálláslemondást 2017. október 25-e után nem fogadhatunk el a kötbéres szerződések miatt.

Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük a mellékelt regisztrációs lap használatát.