Szálláslehetőségek

A szállás nem része a regisztrációs csomagna, szabadon választható szoltatás. A lenti árak a 18% ÁFA-t tartalmazzák!

IFrame


Aquaworld Resort Budapest **** - MEGTELT!
(H-1044 Budapest, Íves út 16., a rendezvény helyszíne)

Egyágyas szoba reggelivel, ÁFA-val

22.000 Ft / szoba / éj

Kétágyas szoba reggelivel, ÁFA-val

25.500 Ft / szoba / éj
Park In by Radisson
(H-1138 Budapest, Szekszárdi utca 16-18., a rendezvény helyszínétől 10 perc gépkocsival)

Egyágyas szoba reggelivel, ÁFA-val

23.250 Ft / szoba / éj

Kétágyas szoba reggelivel, ÁFA-val

26.350 Ft / szoba / éj

Szállásfoglalási feltételek

Szállást a regisztrációs lapon jelzett szállodákban tudunk biztosítani. 2017. október 22-e után szállást nem áll módunkban garantálni a regisztrációs lapon jelölt szállodákban. A szállodákat a visszajelzések sorrendjében töltjük. A kitöltött regisztrációs lap visszaküldését követően e-mailben kizárólag elektronikus formátumban (e-számla) küldik munkatársaink a számlát (külön kérésre postázzuk a regisztrációs és szállásdíj befizetéséhez szükséges csekket).

Regisztrációját és szállásfoglalását akkor tekintjük véglegesnek, ha a regisztrációs díj és szállásköltsége bankszámlánkra vagy postai úton hozzánk beérkezik. A kitöltött regisztrációs lap visszaküldését követően postázzuk a regisztrációs és szállásdíj befizetéséhez szükséges csekket. Amennyiben szállásdíja nincs kifizetve 30 nappal a rendezvény előtt, a szállásfoglalást automatikusan töröljük.

Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számlát elektronikus formában (e-mail) küldjük a regisztrációs lapon megadott e-mail címre. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, számlát korrigálni nem áll módunkban. Kérjük, hogy a csekken a közlemény rovatban szíveskedjen feltüntetni nevét. Amennyiben befizetési csekkét elveszíti, bármely postahivatalban kérhet postai utalványt. Ezen esetben a befizetési cím: Convention Budapest Kft. H-1036 Budapest, Lajos u. 66. „A” lh., 4. em.