Köszöntő

JELENTKEZÉS MÁR CSAK A HELYSZÍNEN LEHETSÉGES!


Tisztelt kollégák!

Az újonnan megválasztott Vezetőség nevében szeretettel várjuk Önöket az idén megrendezésre kerülő Magyar Dermatológiai Társulat 90. Nagygyűlésére, valamint a hozzá kapcsolódó Dermato-Pharma Szakkiállításra. 

A Nagygyűlés programját tekintve ezúttal is megtalálják az állandó, legnagyobb témaköreinket: foglalkozunk a dermato-onkológia, a dermatochirurgia és sebkezelés, az STD, az allergiás, az immun-mediált bőrbetegségek és a gyermekbőrgyógyászat kérdéseivel. Két szekcióban felkért előadókkal tervezzük diszkutálni a bőrgyógyászatban előforduló, életet veszélyeztető állapotokat, illetve bizonyos bőrbetegségek és kezelésük terén létező tévhiteket. Összefoglaló előadás foglalkozik majd az EADV kongresszuson elhangzott újdonságokkal. A szponzorált szimpóziumok időtartama és struktúrája tekintetében változtatásokat tervezünk. 

Az esemény idén is az Aquaworld Resort Budapest szállóban kerül megrendezésre. Várjuk az előadásokat és a posztereket a plenáris ülésekre, a kísérletes bőrgyógyászati és az egészségügyi szakdolgozók szekciójába. A Nagygyűlés Tudományos Bizottsága szeptember közepéig fogadja az absztraktokat a Nagygyűlés honlapján keresztül. 
Kérjük, időben gondoljanak a jelentkezésre és éljenek az MDT tagok számára biztosított kedvezményes regisztrációval. Bízunk benne, hogy az idei konferencia is sikeres lesz és a tudományos programok mellett a társasági programok is mindenki megelégedésére szolgálnak. 

Szeretettel várunk mindenkit a 2017. évi MDT Nagygyűlésen! 


Prof. Dr. Szegedi Andrea
MDT Elnök
Dr. Baltás Eszter
MDT Főtitkár