Befizetés, Lemondás, Visszafizetés

Számlázás

A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küld el elektronikusan.
A kiállított számlát utólag nem tudjuk módosítani.


Befizetés

A/ Átutalással: a kitöltött regisztrációs lap visszaküldését követően - jelentkezése visszaigazolásával együtt - küldjük az utaláshoz szükséges számlaadatokat. Kérjük az átutalás közlemény rovatába beírni szíveskedjen a rendezvény valamint a résztvevő nevét (MARFAN2018/résztvevő neve).
B/
Amennyiben cég /intézmény fizeti a szállás/regisztrációs költségeket, kérjük a költségvállaló nyilatkozatot mellékelni szíveskedjenek. Előzetes számlát csak a költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk.
C/ Bankkártyás fizetéssel:
csak az online jelentkezés esetén használható.

Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs és szállásdíjának visszafizetése – annak elküldése után – 2018. október 1-ig 30%-os kötbérrel lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.
Szálláslemondást 2018. október 1-je után nem fogadhatunk el a kötbéres szerződések miatt. Amennyiben a szállásköltsége a tanfolyam előtt 10 nappal nem kerül kiegyenlítésre, a kért szállást töröljük.
Megértését köszönjük!