Regisztráció

Tanfolyamainkra a regisztráció on-line történik (www.convention.hu).


Regisztrációs díjak

A vonatkozó törvényi előírások a részvételi-, kávészüneti-, étkezési-, program-, és szállásköltségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre.
A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszközellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat” (kérjük a fenti rendelkezés figyelembevételét a támogatáskor).

A regisztrációs díjak ÁFA-t tartalmazzák!2024. április 1.
 előtti fizetéssel
2024. április 1.
 utáni fizetéssel
Szakorvos regisztrációs díja (teljes kongresszuson és a workshopokon)50.000 Ft /fő60.000 Ft /fő
Rezidens, szakorvosjelölt regisztrációs díja (teljes kongresszuson és a workshopokon)25.000 Ft /fő35.000 Ft /fő
Szakdolgozó regisztrációs díja (teljes kongresszuson és a workshopokon)20.000 Ft /fő30.000 Ft /fő
Szakorvos regisztrációs díja csak a workshopokra (szerdai workshopokra és szakdolgozói továbbképzésre,  illetve április 25-i , csütörtök reggeli Pelvic Pain workshopra) 
20.000 Ft /fő30.000 Ft /fő
Rezidens, szakorvosjelölt regisztrációs díja csak a workshopokra (szerdai workshopokra és szakdolgozói továbbképzésre,  illetve április 25-i , csütörtök reggeli Pelvic Pain workshopra) 
10.000 Ft /fő20.000 Ft /fő
Szakdolgozó regisztrációs díja csak a workshopokra (szerdai workshopokra és szakdolgozói továbbképzésre,  illetve április 25-i , csütörtök reggeli Pelvic Pain workshopra) 10.000 Ft /fő20.000 Ft /fő
Szakdolgozói regisztrációs díj csak a szerdai délutáni szakdolgozói továbbképzésre (kizárólag szakdolgozóknak)
ingyenesingyenes
Kísérő személy regisztrációs díja30.000 Ft /fő35.000 Ft /fő

A résztvevők teljes regisztrációs díja tartalmazza: névkitűzőt, tudományos programon való részvételt, névkitűzőt, részvételt a szerdai workshopokon és szakdolgozói továbbképzésen, illetve az április 25-i reggeli pelvic pain workshopon, szakmai kiállítás megtekintését, programfüzetet, kávészüneti ellátást, amely a számlán külön sorba bontva, ellátsáként 12.500 Ft értékben kerül feltüntetésre.

A résztvevők regisztrációs díja csak workshopokra tartalmazza: névkitűzőt, részvételt a szerdai workshopokon és szakdolgozói továbbképzésen, illetve az április 25-i reggeli pelvic pain workshopon.

A résztvevők regisztrációja csak szakdolgozói továbbképzésre kizárólag ezen programpont látogatására szolgál, külön ezt jelző névkitűzővel, ellátást, workshopokon történő részvételt nem tesz lehetővé. 


Fakultatív ellátások díjai

A regisztrációs díjak ÁFA-t tartalmazzák!2024. április 1.
 előtti fizetéssel
2024. április 1.
 utáni fizetéssel
Fakultatív ebéd szerdán9.900 Ft /fő9.900 Ft /fő
Fakultatív ebéd csütörtökön9.900 Ft /fő9.900 Ft /fő
Kongresszusi vacsora csütörtök este18.000 Ft /fő18.000 Ft /fő
Fakultatív ebéd pénteken9.900 Ft /fő9.900 Ft /fő
Kongresszusi vacsora péntek este18.000 Ft /fő18.000 Ft /fő
Fakultatív ebéd szombaton9.900 Ft /fő9.900 Ft /fő

Jelentkezési feltételek

A regisztráció on-line történik a www.convention.hu oldalon a rendezvény aloldalán, melyhez convention felhasználói fiók szükséges. Az online regisztráció lehetősége a rendezvény előtt 5 nappal megszűnik, ezt követően már csak a helyszínen lehetséges a jelentkezés.
Amennyiben nem bankkártyás fizetést választ, az online jelentkezést követően kiküldjük a díjbekérőt, amely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat.


Fizetési módok

Bankkártyás fizetés: Bankkártyás fizetés az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül. Sikertelen fizetés esetén (pl. elrontott CVC kód, kettős hitelesítésnél rosszul beírt SMS kód, elütött bankkártyaszám) kérjük lépjen kapcsolatba munkatársainkkal.

Sikeres fizetés után, cégünk rendszere automatikusan kiállítja a számlát az Ön által megadott számlacímre, ezért kérjük, figyelmesen töltse ki a számlázási adatokat. A számlát módosítani, csak adminisztrációs díj fizetése ellenében áll módunkban.

Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni – számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy weboldalon található költségvállaló nyilatkozatot kérjük, cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt, illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.
A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küldi el elektronikusan. Számlát csak megadott címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. Számlát módosítani csak adminisztrációs költség ellenében áll módunkban. Amennyiben nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan a résztvevő nevére állítjuk ki.


Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2024. április 10-ig kötbérmentesen lehetséges, de adminisztrációs díj fizetése ellenében történik. Ezután a kötbér 100%-os.