Regisztráció

A vonatkozó törvények az étkezési, kulturális és egyéb költségek részletezését írják elő, így azok a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre. 2006. évi XCVIII. törvénynek (A biztonságos és gazdaságos gyógyszerés gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat.”
Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembevételét.

Regisztrációs díjak

FIGYELEM! Amennyiben Ön OPTOMETRISTA, kérjük, felhasználói profiljánál válassza a szakdolgozó szakma típust, írja be működési nyilvántartási számát és a szakdolgozói szakképesítés mezőben válassza ki a 6-os főcsoportban a szakképesítést. Ennek hiányában a pontjóváírást nem tudjuk elvégezni!


2022. augusztus 1-ig
történő fizetéssel

2022. augusztus 1. után
történő fizetéssel

Részvétel a Továbbképző Tanfolyamon
és Kongresszuson a Kontaktológiai Társaság
szemorvos tagjainak

23 000 Ft / fő25 000 Ft / fő

Részvétel a Továbbképző Tanfolyamon
és Kongresszuson a Kontaktológiai Társaság
optometrista tagjai részére

19 000 Ft / fő21 000 Ft / fő

Részvétel a Továbbképző Tanfolyamon és Kongresszuson szemorvos, nem Kontaktológiai Társasági tagok részére

26 000 Ft / fő28 000 Ft / fő
Részvétel a Továbbképző Tanfolyamon és Kongresszuson
optometrista,nem Kontaktológiai Társasági tagok részére
21 000 Ft / fő23 000 Ft / fő
Rezidensek és tényleges nyugdíjasok részvétele a
Továbbképző Tanfolyamon és Kongresszuson
11 500 Ft / fő14 000 Ft / fő
Szakdolgozók részvétele
a Továbbképző Tanfolyamon és Kongresszuson - Kivétel optometristák
11 500 Ft / fő14 000 Ft / fő
Kísérők regisztrációs díja  9 500 Ft / fő11 500 Ft / fő


Fakultatív ellátások

(Fakultatív szolgáltatások, nem részei a regisztrációs  csomagnak!)


2022. augusztus 1-ig
történő fizetéssel
2022. augusztus 1. után
történő fizetéssel
Csütörtök esti nyitó fogadás12.000 Ft/fő12.000 Ft/fő
Büféebéd pénteken7.500 Ft/fő7.500 Ft/fő
Péntek esti bankett fogadás14.000 Ft/fő14.000 Ft/fő

Büféebéd szombaton

7.500 Ft/fő7.500 Ft/fő

A „Részvétel a továbbképző tanfolyamon és kongresszuson” regisztráció tartalmazza:
részvételt a teljes tudományos programon, a kiállítás megtekintését, program- és absztraktfüzetet, valamint a kávészünetek költségeit. (A kávészüneti ellátás 10.000 HUF/fő értékben a számlán külön sorban, bontva kerül feltüntetésre).

A „Kísérők regisztrációs díja” tartalmazza:
a kiállítás megtekintését, a kávészünetek költségeit. Kísérők részére a kért további ellátást is kérjük kalkulálni és bejelölni a regisztrációs lapon! (A kávészüneti ellátás 10.000 HUF/fő értékben a számlán külön sorban, bontva kerül feltüntetésre).

Befizetés

A, Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni - számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

B, Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a regisztrációs lap hátoldalán található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja. A lekötött, de határidőre ki nem fizetett szálláshelyeket töröljük a kötbéres szerződések miatt.

Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs és szállásdíjának visszafizetése – annak elküldése után – 2022. augusztus 1-ig kötbérmentesen lehetséges. Ezután a kötbér 100 %-os. Szálláslemondást augusztus 24-e után nem fogadhatunk el a kötbéres szerződések miatt. Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük írásban jelezni. Köszönjük!