Regisztráció

COVID-19. INFORMÁCIÓ

EZÚTON SZERETNÉNK FELHÍVNI KEDVES VENDÉGEINK SZÍVES FIGYELMÉT, hogy a Convention Budapest Kft. által hagyományos környezetben megrendezett eseményekre - a hatályos rendeletet betartva (amely értelmében zárt térben tartott egyéb rendezvényen létszámtól függetlenül kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező személy, valamint a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött kiskorú vehet részt) a rendezvényeken történő részvétel feltétele az ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY és egy FÉNYKÉPES SZEMÉLYAZONOSÍTÓ OKMÁNY, amely dokumentumokat szíveskedjenek elhozni, ellenőrzést követően, csak ezen dokumentumok együttes megléte mellett lehet a rendezvényeinken részt venni. A regisztrációs pultnál karszalagot biztosítunk minden – részvételre jogosult – vendégünk számára, amelyet a rendezvény teljes ideje alatt legyenek kedvesek folyamatosan viselni.


A vonatkozó törvények az étkezési, kulturális és egyéb költségek részletezését írják elő, így azok a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre. 2006. évi XCVIII. törvénynek (A biztonságos és gazdaságos gyógyszerés gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat.”
Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembevételét.

Regisztrációs díjak

FIGYELEM! Amennyiben Ön OPTOMETRISTA, kérjük, felhasználói profiljánál válassza a szakdolgozó szakma típust, írja be működési nyilvántartási számát és a szakdolgozói szakképesítés mezőben válassza ki a 6-os főcsoportban a szakképesítést. Ennek hiányában a pontjóváírást nem tudjuk elvégezni!


2021. augusztus 1-ig
történő fizetéssel

2021. augusztus 1. után
történő fizetéssel

Részvétel a Továbbképző Tanfolyamon
és Kongresszuson a Kontaktológiai Társaság
szemorvos tagjainak

20 000 Ft / fő22 000 Ft / fő

Részvétel a Továbbképző Tanfolyamon
és Kongresszuson a Kontaktológiai Társaság
optometrista tagjai részére

16 000 Ft / fő18 000 Ft / fő

Részvétel a Továbbképző Tanfolyamon és Kongresszuson
nem Kontaktológiai Társasági tagok részére

22 000 Ft / fő24 000 Ft / fő
Részvétel a Továbbképző Tanfolyamon és Kongresszuson
optometrista,nem Kontaktológiai Társasági tagok részére
18 000 Ft / fő20 000 Ft / fő
Rezidensek és tényleges nyugdíjasok részvétele a
Továbbképző Tanfolyamon és Kongresszuson
10 000 Ft / fő12 000 Ft / fő
Szakdolgozók részvétele
a Továbbképző Tanfolyamon és Kongresszuson - Kivétel optometristák
10 000 Ft / fő12 000 Ft / fő
Kísérők regisztrációs díja  8 000 Ft / fő10 000 Ft / fő


Fakultatív ellátások

(Fakultatív szolgáltatások, nem részei a regisztrációs  csomagnak!)


2021. augusztus 1-ig
történő fizetéssel
2021. augusztus 1. után
történő fizetéssel
Büféebéd csütörtökön6.500 Ft/fő6.500 Ft/fő
Büféebéd pénteken6.500 Ft/fő6.500 Ft/fő
Csütörtök esti bankett fogadás12.000 Ft/fő12.000 Ft/fő

A „Részvétel a továbbképző tanfolyamon és kongresszuson” regisztráció tartalmazza:
részvételt a teljes tudományos programon, a kiállítás megtekintését, program- és absztraktfüzetet, valamint a kávészünetek költségeit. (A kávészüneti ellátás 7 200 HUF/fő értékben a számlán külön sorban, bontva kerül feltüntetésre).
A „Kísérők regisztrációs díja” tartalmazza:
a kiállítás megtekintését, a kávészünetek költségeit. Kísérők részére a kért további ellátást is kérjük kalkulálni és bejelölni a regisztrációs lapon! (A kávészüneti ellátás 7 200 HUF/fő értékben a számlán külön sorban, bontva kerül feltüntetésre).

Befizetés

A, Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni - számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

B, Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a regisztrációs lap hátoldalán található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja. A lekötött, de határidőre ki nem fizetett szálláshelyeket töröljük a kötbéres szerződések miatt.

Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs és szállásdíjának visszafizetése – annak elküldése után – 2021. augusztus 1-ig kötbérmentesen lehetséges. Ezután a kötbér 100 %-os. Szálláslemondást augusztus 24-e után nem fogadhatunk el a kötbéres szerződések miatt. Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük a mellékelt formanyomtatványok használatát. Köszönjük!