Regisztráció

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: "Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat.").
Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembevételét.

Regisztrációs díjak (bruttó árak)


2022.12.15-e előtti
fizetés esetén
2022.12.15-e utáni
fizetés esetén
Regisztrációs díj orvosok és gyógyszerészek részére30.000 Ft /fő35.000 Ft /fő
Egyetemi hallgatók, rezidensek, Ph.D. hallgatók, tényleges nyugdíjasok, szakdolgozók regisztrációs díja10.000 Ft /fő12.000 Ft /fő
Kísérők regisztrációs díja10.000 Ft /fő12.000 Ft /fő

A „Regisztrációs díj” befizetése az alábbiakra jogosít:

 • szakmai programok látogatása
 • kapcsolódó kiállítás megtekintése
 • kávészüneti ellátás 6.900 Ft /fő értékben (a számlán külön sorba bontva, ellátásként kerül feltüntetésre)
 • tanfolyamzáró teszt az adott tanfolyamon
 • tanfolyam kiadvány, névkitűző
 • akkreditáció díja

Az „Egyetemi hallgatók, rezidensek, PhD. hallgatók, tényleges nyugdíjasok regisztrációs díja”  befizetése az alábbiakra jogosít:

 • szakmai programok látogatása
 • kapcsolódó kiállítás megtekintése
 • kávészüneti ellátás 6.900 Ft /fő értékben (a számlán külön sorba bontva, ellátásként kerül feltüntetésre)
 • tanfolyam kiadvány, névkitűző

A „Kísérők regisztrációs díja” befizetése az alábbiakra jogosít:

 • kapcsolódó kiállítás megtekintése
 • kávészüneti ellátás 6.900 Ft /fő értékben (a számlán külön sorba bontva, ellátásként kerül feltüntetésre)
 • tanfolyam kiadvány, névkitűző


Fakultatív ellátások (opcionálisan választható szolgáltatás, bruttó árak)


2022.12.15-e előtti
fizetés esetén
2022.12.15-e utáni
fizetés esetén
Büféebéd pénteken7.500 Ft /fő8.000 Ft /fő
Bankettvacsora pénteken15.000 Ft /fő17.000 Ft /fő
Büféebéd szombaton7.500 Ft /fő8.000 Ft /fő

Jelentkezési feltételek

A jelentkezésekhez minden esetben felhasználói fiók szükséges, amelyet csak egy alkalommal kell feltölteni az Ön személyes adataival, illetve a későbbiekben itt lehetséges az esetleges adatmódosításokat elvégezni! Amennyiben Ön még nem rendelkezik felhasználói profillal a Convention Budapest Kft. rendszerében, kérjük első lépésként ezt hozza létre.
Mivel minden profil egyedi azonosító adatokat tartalmaz, így más helyett/nevében nem lehetséges a regisztrációt elvégezni, minden jelentkezőnek egyedi, saját profillal kell rendelkezni a sikeres kongresszusi jelentkezéshez.


Fizetési módok

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS: Bankkártyás fizetés az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül. Sikeres fizetés után, cégünk rendszere automatikusan kiállítja a számlát az Ön által megadott számlacímre, ezért kérjük, figyelmesen töltse ki a számlázási adatokat. Ismételt kártyás fizetésre, kollégáink ki tudnak Önnek küldeni egy speciális linket, ezért ebben az esetben kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal.

BANKI ÁTUTALÁS: (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni. A számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

KÖLTSÉGVÁLLALÓI NYILATKOZAT: Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a letölthető dokumentumok között található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt, illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. 


Számlázás

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.
A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küldi el elektronikusan. Számlát csak megadott címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. Számlát módosítani csak adminisztrációs költség ellenében áll módunkban. Amennyiben nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan a résztvevő nevére állítjuk ki.


Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2023. január 10-ig kötbérmentesen lehetséges, de adminisztrációs díj fizetése ellenében történik. Ezután a kötbér 100%-os.