Regisztráció

A tanfolyam helyszínén, pénteken: 07.30 h – 18.00 h, szombaton 08.00 h – 13.00 h között lehetséges.

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően:
„Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat.”
(Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembevételét.)

Regisztrációs díjak

A regisztrációs díj
az ÁFA-t tartalmazza!
2022. július 1.
előtti fizetéssel
2022. július 1.
utáni fizetéssel
Regisztrációs díj orvosok és gyógyszerészek részére30.000 Ft /fő35.000 Ft /fő
A Tanfolyam ONLINE megtekintése orvosok és gyógyszerészek részére30.000 Ft /fő35.000 Ft /fő
Kísérők regisztrációs díja 10.000 Ft /fő 12.000 Ft /fő
Egyetemi hallgatók, ezidensek, Ph.D. hallgatók, tényleges nyugdíjasok, szakdolgozók részvétele10.000 Ft /fő 12.000 Ft /fő
A Tanfolyam ONLINE megtekintése egyetemi hallgatók, rezidensek, Ph.D. hallgatók, tényleges nyugdíjasok, szakdolgozók részére10.000 Ft /fő 12.000 Ft /fő
Egyetemi hallgatók, rezidensek, Ph.D. hallgatók, tényleges nyugdíjasok részvétele 10.000 Ft /fő12.000 Ft /fő

A „Részvétel a továbbképző tanfolyamon” díj befizetése az alábbiakra jogosít:  szakmai programok látogatása az adott napokon, kapcsolódó kiállítás megtekintése, kávészüneti ellátás 6.900 Ft/fő értékben (a számlán külön sorban, bontva kerül feltüntetésre), tanfolyamzáró teszt az adott tanfolyamon, kongresszusi kiadvány, névkitűző, akkreditáció díja.

A „Kísérők és a szakdolgozók regisztrációs díja” befizetése az alábbiakra jogosít: kapcsolódó kiállítás megtekintése, kávészüneti ellátás 6.900 Ft/fő értékben (a számlán külön sorban, bontva kerül feltüntetésre), kongresszusi kiadvány, névkitűző.

Az „Egyetemi hallgatók, rezidensek, PhD. hallgatók, tényleges nyugdíjasok részvétele” az alábbi szolgáltatásokra jogosít: szakmai programok látogatása, kapcsolódó kiállítás megtekintése kávészüneti ellátás 6.900 Ft/fő értékben (a számlán külön sorban, bontva kerül feltüntetésre), kongresszusi kiadvány, névkitűző.

Az tanfolyam ONLINE megtekintése” regisztráció az alábbiakra jogosít: a tanfolyam előadásainak online megtekintése, tanfolyamzáró teszt online elvégzése, akkreditáció díja.


Fakultatív ellátások


2022. július 1.
előtti fizetéssel
2022. július 1.
utáni fizetéssel
Büféebéd pénteken7.000 Ft /fő7.500 Ft /fő
Büféebéd szombaton7.000 Ft /fő7.500 Ft /fő

Regisztrációját akkor tekintjük véglegesnek, ha a regisztrációs- és étkezési díja bankszámlánkra beérkezik, vagy – online regisztráció esetén – a tranzakció megtörtént.

Befizetés, lemondás, visszafizetés

BEFIZETÉS
Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni - számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

Bankkártyás fizetés esetén (csak az online regisztráció folyamán lehetséges) a befizetést követően küldjük az előleg számlát az Ön által megadott számlacímre.

Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy rendezvény aloldaláról letölthető költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.

Számlát csak a regisztráció alkalmával jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után.

Számlát módosítani, sztornózni csak adminisztrációs díj ellenében áll módunkban. Amennyiben a regisztrációs lapon nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan nevére állítjuk ki. Cégünk viszszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.

LEMONDÁS, VISSZAFIZETÉS
Regisztrációs és szállásdíjának visszafizetése (annak elküldése után) 2022. augusztus 10-ig kötbérmentesen lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os. Amennyiben regisztrációs díjának befizetése nem érkezik meg bankszámlánkra 2022. augusztus 15-ig, úgy az igényelt szolgáltatásokat és regisztrációját töröljük. Köszönjük megértését.