Köszöntő

Kedves Kollégák, kedves gyermekellátásban dolgozó Barátaink!

Tisztelettel meghívlak Benneteket / meghívom Önöket a 2023-as GYSE-ére. Immáron hatodik kongresszusunk célkitűzése változatlan: Hogy ne kelljen félni, ha nehéz eset jön! Célunk megvalósulását 2 workshop is segíti, melyekre a kongresszus regisztrált résztvevői rendkívül kedvezményes díj fejében jelentkezhetnek. Gyorsaké az elsőbbség! 

A 2017-ben indított továbbképző tanfolyamunk népszerűsége változatlan, jelenleg a leglátogatottabb, eset- és gyakorlatorientált gyermekgyógyászati tanfolyam, évi 350-400 fős regisztrált résztvevővel.

Fő témáink az idén a következők lesznek:

  • A különböző szakmák összekapcsolódását illusztráló “mozaik ellátás” szekcióban, bemutatjuk, hogy mit eredményezhet, ha egy immundefektusos gyermek megkapja a BCG oltást.
  • Fókuszban a folyadékterápia! Az érdekes előadások mellett itt mutatjuk be először a Medicina kiadó gondozásában megjelenő, új, gyakorlatorientált folyadékterápia könyvet (Ujhelyi Enikő: Korszerű folyadékterápia a gyermekellátásban), melyet a résztvevők kedvezményes áron vásárolhatnak meg! 
  • A gyermekkardiológia az idén is különleges “csemegéket” kínál.
  • A gyermekinfektológia most sem maradhat el, kiváló előadók tekintik át a 2023 nagy kihívását jelentő “hármas járvány” okozta nehézségeket.
  • A nagy érdeklődésre való tekintettel folytatódik az antimikróbás terápia témakör, továbbá megtudjuk hogyan lehet biztonságosan beoltani a veszélyeztetett gyermekeket.
  • Érdekes előadásokat hallhatunk a “Gyermekneurológia a mindennapi gyakorlatban” szekció keretében.
  • Visszatérő elemként jelenik meg a gyermekgasztroenterológia, az eszközös táplálás, idegentestek és véres székletürítést tárgyalva. 
  • A gyakorlati képzést 2 workshop (egy 180 perces és egy 90 perces) segíti.

Kiváló előadók garantálják, hogy mindenki értékes információkkal távozzon tanfolyamunkról!

Szeretettel várjuk rendezvényünkre a gyermekellátás különböző területein dolgozó orvosokat és ápolókat és a terület iránt érdeklődő szakembereket. Külön szeretettel invitáljuk a területi ellátásban dolgozókat, és a gyermekorvoslás iránt érdeklődő orvostanhallgatókat is. 
A fiatalok részvételét kedvezményes regisztrációs díjjal segítjük!

A helyszín 2023-ban is a Hotel Hungária City Center lesz. A tudományos rendezvény színvonalát hazánk legkiválóbb, széleskörben elismert szakemberei, a kitűnő szervezést a Convention Budapest Kft. munkatársai biztosítják.

Találkozzunk a konferencia helyszínén!


Dr. Ujhelyi Enikő PhD
osztályvezető főorvos
gyermekgyógyász, aneszteziológus-intenzív terápiás,
gyermekinfektológus, gyermekintenzív szakorvos
DPC Szent László Kórház- OHII igazgató helyettes