Regisztráció

A 2006 XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: “Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fedezetére szolgálhat” (kérjük a fenti rendelkezés figyelembe vételét a *-val jelölt szolgáltatásoknál)


2019. március 12-ig történő jelentkezéssel

2019. március 12. után történő jelentkezéssel

Regisztrációs díj orvosok számára   

25.000 Ft / fő

30.000 Ft / fő

Regisztrációs díj szakdolgozók számára 

15.000 Ft / fő

20.000 Ft / fő

Ebéd a szálloda éttermében pénteken*

6.500 Ft / fő

6.500 Ft / fő

Ebéd a szálloda éttermében szombaton*

6.500 Ft / fő

6.500 Ft / fő

** Fakultatív ellátás! Nem része a regisztrációs csomagnak, opcionális szolgáltatás!A “Regisztráció díj” tartalmazza: az előadásokon való részvételt, program- és abstract-füzetet, és a kiállítás megtekintését, és három alkalommal a kávészüneti ellátást. (a kávészünet 6.900 HUF/fő értékben a számlán külön sorban, bontva kerül feltüntetésre) csütörtökön.

Ha a részvételi költségeket cég/intézmény fizeti, kérjük a regisztrációs lapon a “számlázási cím” rovatot hivatalos aláírással ellátni illetve lepecsételtetni, vagy kérjük a hivatalos költségátvállaló nyilatkozatot a regisztrációs lappal együtt a részünkre eljuttatni.