Szálláslehetőségek

Szállásfoglalás vidéki vendégeinknek EGYÉNI úton történik. a letölthető dokumentumok között található szállásfoglalási űrlap kitöltésével és szállodába történő visszaküldésével. A szobák foglalásának határideje: 2019. január 8.

Danubius Hotel Flamenco - a rendezvény helyszíne
1113 Budapest, Tas vezér u. 3-7.

Egyágyas szoba svédasztalos reggelivel, ÁFA-val

22.900 Ft / szoba / éj

Kétágyas szoba svédasztalos reggelivel, ÁFA-val

25.900 Ft / szoba / éj


IFrame


A kitöltött regisztrációs lap visszaküldését követően emailben küldjük a regisztrációs díj befizetéséhez szükséges díjbekérőt, ezért kérjük, a regisztrációs lapon adja meg e-mail címét.
Előzetesen számlát céges támogatás esetén annak a cégnek küldünk, amely faxon vagy levélben hivatalosan elküldi szándéknyilatkozatát a támogatás mértékéről.

A, Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás /saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni. Számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

B, Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a regisztrációs lap hátoldalán található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja. A lekötött, de határidőre ki nem fizetett szálláshelyeket töröljük a kötbéres szerződések miatt.
Számlát utólagosan módosítanunk nem áll módunkban, ezért kérjük az online regisztráció folyamán valamint a kiküldött díjbekérőn ellenőrizze a vavő adatokat.