Számlázás, Lemondás, Visszafizetés

Számlázás, befizetés

Regisztrációját követően e-mailen küldjük a visszaigazolást, melyben az utaláshoz szükséges banki adatokat találja. Külön kérésre csekket postázunk. A rendezvény végleges programját 2018. januárjában küldjük elektronikus levélben, ezért kérjük, a regisztrációs lapon adja meg e-mail címét.

Előzetesen számlát céges támogatás esetén annak a cégnek küldünk, amely elküldi szándéknyilatkozatát a támogatás mértékéről a agrimm@convention.hu címre.

Regisztrációját akkor tekintjük véglegesnek, ha a regisztrációs díja bankszámlánkra vagy postai úton hozzánk beérkezik.

Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, számlát korrigálni nem áll módunkban. Kérjük, hogy a csekken a közlemény rovatban szíveskedjen feltüntetni nevét. Amennyiben a regisztrációs lapon nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan nevére állítjuk ki. Elektronikus számlát küldünk.

Ha a befizetési csekkét elveszíti, bármely postahivatalban kérhet postai utalványt. Ezen esetben a befizetési cím: Convention Budapest Kft. H-1036 Budapest, Lajos u. 66. „A” lh., 4. em.

Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2018. január 5-ig 30%-os kötbérrel lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.
Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük a mellékelt regisztrációs lap használatát. On-line jelentkezés a www.convention.hu oldalon lehetséges.

Köszönjük.