Szálláslehetőségek

Szállásfoglalás vidéki vendégeinknek EGYÉNI úton történik. a letölthető dokumentumok között található szállásfoglalási űrlap kitöltésével és szállodába történő visszaküldésével. A szobák foglalásának határideje: 2018. január 15.

Hilton Budapest - a rendezvény helyszíne
1014 Budapest, Hess András tér 1-3.

Egyágyas szoba svédasztalos reggelivel, ÁFA-val

23.300 Ft / szoba / éj

Kétágyas szoba svédasztalos reggelivel, ÁFA-val

25.200 Ft / szoba / éj


IFrame


Tájékoztatást a szállásfoglalás módjáról a www.convention.hu oldalon talál. Kérése alapján munkatársaink e-mailben tájékoztatót küldenek Önnek - ezen kérését legyen szíves jelezni a lkristof@convention.hu címen.

Regisztrációját követően e-mailben küldjük a visszaigazolást, melyben az utaláshoz szükséges banki adatokat találja. Külön kérésre csekket postázunk. A rendezvény végleges programját 2018. januárjában küldjük elektronikus levélben, ezért kérjük, a regisztrációs lapon adja meg e-mail címét.

Előzetesen számlát céges támogatás  esetén annak a cégnek küldünk, amely elküldi szándéknyilatkozatát a támogatás mértékéről a lkristof@convention.hu címre.

Regisztrációját akkor tekintjük véglegesnek, ha a regisztrációs díja bankszámlánkra vagy postai úton hozzánk beérkezik.
Számlát csak a regisztrációs lapon jelzett címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni, számlát korrigálni nem áll módunkban.  Kérjük, hogy a csekken a közlemény rovatban szíveskedjen feltüntetni nevét. Amennyiben a regisztrációs lapon nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát  automatikusan nevére állítjuk ki. Elektronikus számlát kül dünk.

Ha a befizetési csekkét elveszíti, bármely postahivatalban kérhet postai utalványt. Ezen esetben a befizetési cím:  Convention Budapest Kft. H-1036 Budapest, Lajos u. 66. „A” lh., 4. em.