Általános Információk

Akkreditáció

A tanfolyam a Semmelweis Egyetem által a SE-TK/2022.I./00131 kódszámon akkreditált továbbképző tanfolyam, amelynek kreditpont értéke orvosok számára: 32 pont.
Szakképesítések, amelyekhez szakma szerinti pontszámként elszámolható: andrológia, urológia.


Onlive rendezvény időtartama
(pontszerzés, regisztráció)

Az élő rendezvény után az előadások és a diszkussziók felvételeit közzétesszük, amelyek 2022. március 1-től - amelyek 2021. június 30-ig elérhetőek, és fizetett regisztrációval valamint felhasználói profillal megtekinthetők. a tesztírásra is 2022. június 30-ig van lehetőség, így egészen eddig a rendezvényre lehet jelentkezni, valamint a teszt sikeres megírásával továbbképző pontot szerezni.


A tanfolyam elnöke

Prof. Dr. Nyirády Péter
egyetemi tanár, igazgató
Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika


Tudományos és szervező bizottság

Prof. Dr. Nyirády Péter
Egyetemi tanár
Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika

Prof. Dr. Romics Imre
Professor Emeritus
Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika

Dr. Majoros Attila
Egyetemi adjunktus
Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika


Tudományos információ

Dr. Majoros Attila, egyetemi adjunktus
Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika

H-1082 Budapest, Üllői út 78/b.
Telefon: +36 1 459 1500 /51135 m.
E-mail: majorosat@web.de


Technikai információ

SZPONZORÁCIÓS, SZERVEZÉSI KÉRDÉSEKBEN
Papp Zsombor
Mobil:
+36 30 996 7081
E-mail: zspapp@convention.hu

REGISZTRÁCIÓVAL, ABSZTRAKTOKKAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEKBEN
Kántor Nikolett
Mobil:
+36 30 649 9715
E-mail: nkantor@convention.hu

Convention Budapest Kft.
H-1143 Budapest, Besnyői utca 13., 1. em.
www.convention.hu

Segítség az Onlive/Online tanfolyamhoz

Élő tanfolyam megtekintése

Első lépésként, kérjük, jelentkezzen be a https://www.convention.hu weboldalon felhasználónevével és jelszavával, majd jelentkezzen a online rendezvényre. Sikeres regisztrációt követően az élő közvetítést, a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt a “Videó szekciók” csoportban érheti el, napi bontásban 2022. február 18-19. között. Az előadásokhoz a videó ablak alatt a „Kérdések és válaszok” menüpontnál kérdéseket lehet intézni melyeket az élő diszkusszió alatt az előadók megválaszolnak.
Az élő rendezvény után az előadások és a diszkussziók felvételeit közzétesszük - várhatóan 2022. március 1-től - amelyek 2021. június 30-ig elérhetőek, azonban csak azok a felhasználók férnek hozzá akik a rendezvényre érvényes, fizetett regisztrációval rendelkeznek.

Tesztírás

Tesztírásra 2022. február 19-tól 2022. június 30. 23:59-ig van lehetőség. Az online tesztet a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt fogja megtalálni. A teszt beküldését követően rendszerünk megmutatja Önnek a helyes válaszokat. A tesztvizsgát követően 15 napon belül feltöltjük a kreditpontokat, amelyek az egyetemi jóváhagyást követően az OFTEX portálon elérhetővé válnak.
Az “Urológus rezidens” kategória a vizsgalehetőséget nem tartalmazza, így pontjóváírásra sem jogosít.


Felhasználói visszajelzés

Különösen fontos számunkra, hogy megtudjuk, Ön mennyire volt megelégedve a tanfolyammal, mi az, amivel elképzelése szerint jobbá tehetjük. Kérjük a szíves segítségét a kérdőív kitöltésben, amely nem vesz igénybe több időt, mint 10 perc. Az Ön véleménye segítene bennünket abban, hogy tanfolyamainkat még inkább az Önök tetszése szerint alakítsuk a jövőben, illetve, hogy online tanfolyamainkat is tökéletesítsük. A kérdőív anonim, elérhető a rendezvény aloldalán a tartalomjegyzékben a „felhasználó visszajelzés” menüpont alatt.