Meghívó

Nagy megtiszteltetés, hogy 2016 őszén a Marriott Budapest Hotelben társaságunk Endoszkópos Szekciójának éves ülését együtt szervezhetjük a European Society of Gastrointestinal Endoscopy (ESGE) szimpóziumával. Hagyományos éves szekcióülésünket - melyet csütörtökön rendezünk - követi a másfél napos európai szakmai fórum.

Budapesten köszönthetjük Európa vezető endoszkópos szakembereit, így lehetőség nyílik arra, hogy a hazai kollégák megismerhessék az endoszkópia legújabb eredményeit, tapasztalatot cserélhessenek Európában praktizáló kollégáikkal.

Nagy érdeklődéssel várjuk a nemzetközi endoszkópos szakértők által a Honvéd Kórházban végzett endoszkópos beavatkozások élő közvetítését.

A közeljövőben induló országos vastagbélrák szűréshez a környező országok szakemberei hasznos tanácsokat, többéves tapasztalatikat osztják meg velünk kerekasztal keretén belül.

A „magyar nap” – melynek lózungja a  „sürgősség és endoszkópia” szintén rendkívül izgalmasnak ígérkezik, és olyan témákat érint, melyek ismerete mindennapi munkánkhoz nélkülözhetetlen.

Szeretettel várunk minden kedves, az endoszkópia vívmányai iránt érdeklődő Kolléganőt és Kollégát rendezvényünkre. A szimpóziumhoz tartalmas szakmai munkát, a kísérő rendezvényekhez kellemes kikapcsolódást kívánunk!


Dr. Gyökeres Tibor
MGT Endoszkópos Szekció elnöke
European Society of Gastrointestinal Society Councillor, Member of Governing Board