Regisztráció

Regisztrációs díjak

A regisztrációs díjak az ÁFA-t tartalmazzák!2021.09.30. előtti
befizetés esetén
2021.09.30. utáni
befizetés esetén
Helyszíni
jelentkezés
Regisztrációs díj ONLINE RÉSZVÉTEL33.000 Ft /fő40.000 Ft /fő45.000 Ft /fő
Regisztrációs díj szakdolgozóknak ONLINE RÉSZVÉTEL15.000 Ft /fő20.000 Ft /fő25.000 Ft /fő
Regisztrációs díj nappali tagozatos egyetemi, illetve PhD hallgatóknak, rezidenseknek ONLINE RÉSZVÉTEL10.000 Ft / fő15.000 Ft /fő20.000 Ft / fő


Az online részvétel regisztrációs díja tartalmazza: a rendezvény anyagainak utólagos megtekintését 2022. január 31-ig. A regisztráció akkreditációt nem tartalmaz!


Befizetés

Banki átutalásnál (egyéni vállalkozás/saját cég) a visszaigazolásban kapott díjbekérő szerint kérjük cégünk bankszámlájára a szolgáltatásokra vonatkozó teljes összeget szíveskedjenek átutalni. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni - számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a letölthető költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba emailben visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt, illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk.
Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja.

A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küldi el elektronikusan. Számlát csak a megadott címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után. A számla kiállítása után másik számlát küldeni vagy módosítani nem áll módunkban. Amennyiben a regisztráció során nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan a nevére állítjuk ki.

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2021. november 29-ig kötbérmentesen lehetséges, de adminisztrációs díj fizetése ellenében történik. Ezután a kötbér 100%-os.