Információ Az Online Tanfolyamról

Felhasználói profil létrehozása

Tanfolyamainkra a regisztráció on-line történik (www.convention.hu).

A jelentkezésekhez minden esetben egyszer felhasználói fiók létrehozása szükséges, amelyet csak egy alkalommal kell feltölteni az Ön személyes adataival, illetve a későbbiekben itt lehetséges az esetleges adatmódosításokat elvégezni! Amennyiben Ön még nem rendelkezik felhasználói profillal a Convention Budapest Kft. rendszerében, kérjük első lépésként ezt hozza létre. A felhasználói profilra az ügyfélazonosítás, a felhasználói műveletek egyszerűsítése valamint a digitális oktatási anyagokhoz kapcsolódó szolgáltatások miatt van szükség.

Mivel minden profil egyedi azonosító adatokat tartalmaz, így más helyett/nevében nem lehetséges a regisztrációt elvégezni, minden jelentkezőnek egyedi, saját profillal kell rendelkezni a sikeres tanfolyam bejelentkezéshez.


Videóanyagok megtekintése

Első lépésként, kérjük, jelentkezzen be a convention.hu weboldalon felhasználói nevével és jelszavával! A rendezvényre az online jelentkezési felület segítségével előzetesen regisztrálni szükséges. Sikeres regisztrációt követően az  előadások a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt a “Videószekciók” csoportban érhetőek el, szekciókba rendezve 2020. november 16-tól. A tanfolyam előadásait 2020. december 31. éjfélig tekinthetik meg.

 
Kérdések beküldése az előadásokhoz

Minden egyes előadás videóanyagánál lehetőség van szakmai kérdést intézni az előadóhoz várhatóan november 25-ig. Az előadók a felmerült kérdéseket kerekasztal formájában fogják megválaszolni. A kerekasztalok pontos időpontjáról és lebonyolításáról a rendezvény regisztrált felhasználóinak értesítést küldünk.


Tesztírás

Tesztírásra 2020. november 16-án a tanfolyam megnyitásától 2020. december 31. 23:59-ig van lehetőség. Az online tesztet a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt fogja megtalálni. A teszt beküldését követően rendszerünk megmutatja Önnek a helyes válaszokat. A tesztvizsgát követően 15 napon belül feltöltjük a kreditpontokat, a jóváírt pontok az egyetemi jóváhagyást követően az OFTEX portálon elérhetőek.
A “Regisztrációs díj nyugdíjas kollegáknak,  egyetemi  illetve PhD hallgatóknak, rezidenseknek“ regisztrációs kategóriát választó résztvevőinknek a vizsgamodul nem lesz elérhető!