Köszöntő

Kedves Kollégák és Kolléganők!

Immár hetedik alkalommal rendezzük meg az Egri Kardiológiai Napokat!

Nagy örömünkre a rendezvény évről-évre nagyobb létszámú résztvevőt vonz. A program összeállításával 2016-ban is arra törekedtünk, hogy érdekes, színvonalas előadásokat hallhassanak a kardiológia, illetve tágan értelmezett határterületeiről. Reméljük a program kardiológusokon kívül hasznos lesz belgyógyász, sürgősségi, az alapellátásban dolgozó, vagy gyógyszerész kollegáknak is.
A rendezvény kiemelt témái az idén a sürgősségi kardiológia, illetve a hypertónia lesznek. Nagy megtiszteltetés a számunkra, hogy ismét helyt adhatunk a Magyar Kardiológusok Társasága és a Magyar Stroke Társaság közös szimpóziumának az új véralvadásgátlókkal kapcsolatban. Hallhatnak a drogok, az alkohol, illetve a környezeti tényezők hatásairól a kardiovaszkuláris rendszerre. Nem marad el hagyományos EKG-blokkunk sem. Reméljük, mindenkinek érdekes lesz a művészetterápia lehetséges kardiológia kapcsolatairól szóló rész.

Sok szeretettel várjuk Önöket a kongresszuson, valamint a kapcsolódó társasági programjainkon.Dr. Müller Gábor


„SZÍVVEL A STROKE ELLEN! AZ ÚJ VÉRALVADÁSGÁTLÓK HELYE A KLINIKAI GYAKORLATBAN”
A MAGYAR KARDIOLÓGUSOK TÁRSASÁGA ÉS A MAGYAR STROKE TÁRSASÁG KÖZÖS SZIMPÓZIUMA

A Továbbképző Tanfolyam orvosok részére PTK-ÁOK/ 2016.I/00061-es kódszámon akkreditált. Sikeres tesztírás esetén orvos résztvevők 12 kreditpontot szerezhetnek. 
A kreditpontok - az OFTEX portálon – a tanfolyam adatlapján feltüntetett szakképesítésekhez szakma szerinti pontszámként kerülnek jóváírásra.


EGRI KARDIOLÓGIAI NAPOK

A Továbbképző Tanfolyam orvosok részére PTE-ÁOK/ 2016.I/00062-es kódszámon, gyógyszerészek részére PTE-ÁOK/2016.I./00006-os kódszámon akkreditált. Sikeres tesztírás esetén orvos és gyógyszerész résztvevők egyaránt 28 kreditpontot szerezhetnek.
A kreditpontok - az OFTEX portálon - a tanfolyam adatlapján feltüntetett szakképesítésekhez szakma szerinti pontszámként kerülnek jóváírásra.