Köszöntő

Kedves Kollégák!

Immár tizenegyedik alkalommal rendezzük meg az Egri Kardiológiai Napokat! A program összeállításával 2020-ban is arra törekedtünk, hogy érdekes, színvonalas előadásokat hallhassanak kardiológiai témákból, illetve tágan értelmezett határterületeiről. Reméljük a program kardiológusokon kívül hasznos lesz belgyógyász, sürgősségi, az alapellátásban dolgozó, vagy gyógyszerész kollégáknak is.

A rendezvény kiemelt témái az idén a szívelégtelenség, valamint a sportkardiológia lesznek. A nulladik napon, immár visszatérően a direkt orális antikoagulánsokról szóló szimpózium kerül megrendezésre. Nem marad el hagyományos EKG-blokkunk sem.

Idei sztárfellépőnk Aldó kutya lesz, aki terápiás kutyaként segíti a betegek gyógyulását.

Sok szeretettel várjuk Önöket a kongresszuson, valamint a kapcsolódó társasági programjainkon.Dr. Müller GáborPályázati felhívás

Az Egri Kardiológiai Napok szervezői a Magyar Kardiológusok Társaságával együttműködve segítséget kívánnak nyújtani mindazoknak a magyarajkú, 40 év alatti orvosoknak - határokon innen és túl - akik részt kívánnak venni a rendezvényen. Az előakkreditált, 32 pontos továbbképzésen való ingyenes részvételre pályázhatnak mindazok, akik szponzor híján saját forrásból finanszíroznák a részvételüket. Az így elnyert támogatás az előadásokon és a kávészüneteken való részvételt tartalmazza. (Étkezés és szállás önköltséges!)
Feltétel az általános orvosi diploma, pecsétszám vagy diploma nyilvántartási szám megadása, előnyben részesülnek az MKT tagdíjat fizető aktív tagjai, de más orvos, vagy orvostanhallgató is pályázhat.

A pályázat benyújtási határideje 2020. február 1.
A pályázatot a convention@convention.hu e-mail címre kérjük elküldeni!