Számlázás, Befizetés, Lemondás, Visszafizetés

Számlázás, befizetés

A regisztrációs lapon jelzett szolgáltatásokat tartalmazó számlát a Convention Budapest Kft, kizárólag elektronikus formában (e-számla) küldi a megadott e-mail címre. 

A befizetések módjai

  1. Csekken: melyet kérésre küldünk. A közleményben kérjük a rendezvény és a résztvevő nevét feltüntetni a következőképp: rendezvény neve/ résztvevő neve. Számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.
  2. Banki átutalással (egyéni vállalkozás /saját cég): a visszaigazolás-ban kapott bankszámlaszámra. A közleményben kérjük a rendezvény és a résztvevő nevét feltüntetni a következőképp: rendezvény neve/résztvevő neve. Számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.
  3. Amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalás-sal kifizetni, úgy a regisztrációs lap hátoldalán található költségvállaló nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással ellátva irodánkba visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.
  4. Bankkártyával: kizárólag online regisztráció folyamán vehető igénybe. Számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.

Lemondás, visszafizetés

Regisztrációs és szállásdíjának visszafizetése annak elküldése után 2016. szeptember 15-éig 30% kötbérrel lehetésges. Ezen időponton túl a kötbér mértéke 100%. Szálláslemondást 2016. szeptember 15-e után nem fogadhatunk el a kötbéres szerződések miatt. Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük a mellékelt regisztrációs lap használatát.

Szíves figyelmébe ajánljuk, hogy mindennemű visszaigazolást, számlát elektronikus postán küldünk, így a végleges programot és a részvételi információkat is. Ehhez e-mail címe elengedhetetlenül fontos! Kérjük, adja meg ezt a regisztrációs lapon.