Általános Információk

A rendezvény teljes neve

Az ECMO kezelés szerepe az akut kardiológiai ellátásban, a szív-sebészetben, a szív- és tüdőtranszplantációban, tüdőgyógyászatban


A rendezvény időpontja

2016. október 7-8.


A rendezvény helyszíne

Semmelweis Egyetem, Szív-és Érgyógyászati Klinika
1122 Budapest, Városmajor utca 68. Tanterem
(Semmelweis Egyetem, Szív-és Érgyógyászati Klinika, 1122 Budapest, Gál József utca 9-11.)

IFrame

A kurzus célja

Naprakész hazai és nemzetközi információk és gyakorlati tapasztalatok átadása a mechanikus keringéstámogatás lehetőségével már kapcsolatba álló, vagy azzal a közeljövőben kapcsolatba kerülő kollégák számára!


A kurzus vezetője:

Prof. dr. Szabolcs Zoltán PhD, MSc
Titkára: dr. Hartyánszky István PhD, MsC, egyetemi docens.


A kurzus időbeli terjedelme

Húsz, egyenként 20-30 perces gyakorlat orientált előadás. Minden előadást 5-10 perces konzultáció követ.


A kurzus célközönsége

Kardiológusok, szív- és mellkassebészek, intenzívterapeuták, aneszteziológusok, érsebészek, kardiotechnikusok, az adott szakterületen dolgozó szaknővérek.

A kurzus résztvevői a kurzus végén tesztvizsgát tesznek. A kurzus sikeres elvégzéséről „Oklevél igazolást” adunk, melyet Prof. Dr. Merkely Béla, Prof. Dr. Szabolcs Zoltán és Prof. Dr. Lang György fog hitelesíteni.Akkreditáció

A Továbbképző Tanfolyam orvosok részére SE-TK/2016.II/00341-es kódszámon, akkreditált. Sikeres tesztírás esetén szakdolgozó résztvevők 16 kreditpontot, orvos résztvevők 32 kreditpontot szerezhetnek, s a kreditpontok az OFTEX portálokon feltüntetett szakképesítéseknél szakma szerinti szabadon választható pontszámként kerülnek jóváírásra.