Számlázás, Befizetés, Lemondás

Befizetés, számlázás

A kitöltött regisztrációs lap visszaküldését vagy az online regisztrációt követően emailben küldjük a regisztrációs díj befizetéséhez szükséges díjbekérőt. ezért kérjük, a regisztrációs lapon adja meg e-mail címét. Előzetesen számlát céges támogatás esetén annak a cégnek küldünk, amely faxon vagy levélben hivatalosan elküldi szándéknyilatkozatát a támogatás mértékéről.

A, Banki átutalás (egyéni vállalkozás /saját cég) a kibocsátott díjbekérő szerint, kérjük cégünk bankszámlaszámára átutalni szíveskedjenek. A közleményben kérjük a kapott díjbekérő számát feltüntetni. Számlát az összeg beérkezését követően tudunk kiállítani az Ön által megadott számlacímre.
B, Költségvállaló nyilatkozat: amennyiben részvételét Cég/Intézmény/Alapítvány kívánja átutalással kifizetni, úgy a letölthető költségvállalói nyilatkozatot kérjük cégszerű aláírással visszajuttatni szíveskedjen! Előzetesen díjbekérőt illetve számlát csak ezen költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. Köszönjük megértését.

Kérjük figyelmesen nézzék át a kapott díjbekérőt illetve a regisztráció folyamán a számlázási adatokat, mert a kiküldött számlát módosítani cak adminisztrációs költség ellenében áll módunkban.

Cégünk visszaigazolásával és a díjbekérő kiküldésével jön létre a szerződéses jogviszony. Amennyiben a regisztrációban megrendelt szolgáltatások nem kerülnek maradéktalanul kiegyenlítésre, cégünk a rendezvényen történő részvételt megtagadhatja. 


LEMONDÁS

Regisztrációs díjának visszafizetése (annak elküldése után) 2020. október 6-ig kötbérmentesen, de adminisztrációs költség ellenében lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os. Megértését köszönjük! Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük a mellékelt formanyomtatványok használatát.