Tudományos Összefoglalók Elküldése

A tudományos összefoglalók elküldése on-line történik a www.convention.hu oldalon történő mezők kitöltésével és elküldésével. A rendszer automatikus visszaigazolást küld a feladónak. A beküldött összefoglalók bírálata anonym módon, előre meghatározott szempontok alapján történik. Az elfogadott összefoglalók megjelennek a kongresszus programfüzetében.

Csak az elektronikusan elküldött előadásokat áll módunkban elfogadni, mely a www.convention.hu cím alatt érhető el.

Az összefoglalókat magyar nyelven, maximum 2500 karakter terjedelemben, a cím, a szerzők nevének és munkahelyének feltüntetésével kérjük az on-line absztrakt felületre feltölteni (www.convention.hu)
szíveskedjenek.

Az  adatok  sorrendje:

  • előadó neve, elérhetőségei
  • cím
  • előadás módja
  • összefoglaló szövege
  • szerző(k) és munkahelye(ik)

Tudományos összefoglalók beadási határideje: 2016. január 19. - 23:59

Az előadások és a poszterek elfogadásáról a Tudományos Bizottság dönt. Az összefoglalók a konferencia résztvevői részére kiosztásra kerülő absztraktfüzetben közlésre kerülnek.
Minden elfogadott poszter bemutatásra kerül 3 perces szóbeli előadás formájában, szombaton a plenáris ülésteremben. A poszterek kifüggesztése a konferencia teljes ideje alatt lehetséges.

A nyomdai határidő miatt a megadott dátum után érkezett összefoglalókat nem áll módunkban figyelembe venni. Az előadások, poszterek elfogadásáról 2016. február 15-ig írásbeli értesítést küldünk e-mailen. 

Az elfogadott poszterek mérete: 1,0 m x 0,85 m (álló formátumban). 

Az összefoglalókkal kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak munkatársunkhoz: 
Bokker Tamás
Convention Budapest Kft. (szervező)
e-mail: llibardi@convention.hu


TECHNIKAI LEHETŐSÉGEK

Minden teremben biztosítjuk a számítógépes vetítés lehetőségét.