Számlázás, Befizetés, Lemondás, Visszafizetés

Befizetés

A/ A kitöltött regisztrációs lap visszaküldését követően – jelent-kezése visszaigazolásával együtt - postázzuk a befizetési csekket /utaláshoz szükséges számlaadatokat. Kérjük a küldő nevének nyomtatott nagybetűkkel történő feltüntetését. Postai befizetéséről pénzének beérkezése után vagy a regisztrációban kérhet elektronikus számlát, a regisztrációs lapon jelzett cég/intézmény/magánszemély nevére és címére. A kiállított számlát utólag nem tudjuk módosítani. Köszönjük megértését.

B/ Amennyiben cég /intézmény fizeti a szállás/regisztrációs költségeket, kérjük a költségvállaló nyilatkozatot mellékelni szíveskedjenek. Előzetes számlát csak a költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk.

C/ Rózsaszín postai utalványon, melyet bármelyik postahivatalban igényelhet. Befizetési cím: Convention Budapest Kft. 1461 Budapest Pf: 11.

SZÁMLÁZÁS

A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küldi el elektronikusan

LEMONDÁS, VISSZAFIZETÉS

Regisztrációs és szállásdíjának visszafizetése – annak elküldése után – 2016. február 19-ig 30%-os kötbérrel lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os. Szálláslemondást február 19-e után nem fogadhatunk el a kötbéres szerződések miatt. Amennyiben a szállás költsége a tanfolyam előtt 10 nappal nem kerül kiegyenlítésre, a kért szállást töröljük. Megértését köszönjük! Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük a mellékelt formanyomtatványok használatát.