Beköszöntő

Figyelem!

Segítse munkákat online kérdőívünk kitöltésével mely az alábbi linken érhető el:
http://www.betegbiztonsag-kerdoiv.hu/

Mindenki aki kitölti kérdőívünket a végén egy VOUCHER kódot kap, amely a rendezvényre történő online regisztráció folyamán 15% KEDVEZMÉNYT biztosít a választott részvételi díjból.
A kódot az online regisztráció első lépésénél kell megadni:


A voucher kódok csak egyszer használhatóak a Betegbiztonsági Konferenciára. Felhasználás után más regisztrációhoz hozzárendelni nem lehet.

Segítségét előre is köszönjük
A szervezők


Tisztelt Kollégák!

Az I. Betegbiztonsági Konferenciát kétségek között szerveztük. Egy fiatal, hazánkban nagyrészt ismeretlen szakterület vajon mennyire lehet érdekes, lesz-e elég résztvevő. Úgy gondoltuk, hogy akkor tekinthető sikeresnek az induló konferencia, ha a jelenlevők száma eléri a száz főt. Ezzel szemben összesen 360-an regisztráltak, és a konferenciát komoly sajtóérdeklődés is kísérte, mely a társadalom fokozott figyelmére utal. 

A rendezvény sikere, valamint a betegbiztonság kérdéskörének mindennapi aktualitása arra ösztönöz és kötelez bennünket, hogy 2016 március végén ismételten lehetőséget biztosítsunk a betegbiztonsággal kapcsolatos szakmai eredmények, vélemények, kihívások és álláspontok bemutatására. A II. Betegbiztonsági Konferenciát is a Magyar Betegbiztonsági Társaság (MABEBIT) és a Semmelweis Egyetem I. Sz. Sebészeti Klinikája szervezi. A rendezvényt számos szervezet támogatásával és a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetségének (MOTESZ) szakmai együttműködésével tartjuk meg. A szervező bizottság a fő témakörök kijelölésénél azt tartotta szem előtt, hogy szakterületektől függetlenül minden egészségügyben dolgozó megismerhesse a betegbiztonság legfontosabb kérdéseit, illetve meg tudja osztani tapasztalatait. Szeretnénk számos lehetőséget teremteni a vitára, a kölcsönös eszmecserére, az együttgondolkodásra. 

Reméljük, hogy a magunk által felállított mércét a következő konferenciával is sikerül elérni. Szeretettel várunk mindenkit Budapesten. 

A szervező bizottság nevében, tisztelettel:


Baranyai Zsolt
Magyar Betegbiztonsági Társaság
elnök
Prof. Harsányi László
Semmelweis Egyetem I. sz. Sebészeti Klinika
igazgató