Számlás, Befizetés, Lemondás

Számlázás

A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küldi el elektronikusan. 


BEFIZETÉS

A/ A kitöltött regisztrációs lap visszaküldését követően - jelentkezése visszaigazolásával együtt - postázzuk a befizetési csekket /utaláshoz szükséges számlaadatokat. Kérjük a küldő nevének nyomtatott nagybetűkkel történő feltüntetését. Postai befizetéséről pénzének beérkezése után vagy a regisztrációban kérhet számlát, a regisztrációs lapon jelzett cég/intézmény/magánszemély nevére és címére. A kiállított számlát utólag nem tudjuk módosítani. Köszönjük megértését.

B/ Amennyiben cég /intézmény fizeti a szállás/regisztrációs költségeket, kérjük a  költségvállaló nyilatkozatot mellékelni szíveskedjenek. Előzetes számlát csak a költségvállaló nyilatkozat birtokában küldhetünk. 

C/ Rózsaszín postai utalványon, melyet bármelyik postahivatalban igé-nyelhet. Befizetési cím: Convention Budapest Kft. 1461 Budapest Pf: 11.

LEMONDÁS, VISSZAFIZETÉS

Regisztrációs és szállásdíjának visszafizetése – annak elküldése után – 2014. szeptember 1-ig 30%-os kötbérrel lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.

Szálláslemondást szeptember 1-e után nem fogadhatunk el a kötbéres szerződések miatt.

mennyiben a szállásköltsége a rendezvény előtt 10 nappal nem kerül kiegyenlítésre, a kért szállást töröljük. Megértését köszönjük!

Mindennemű jelentkezés és lemondás esetén kérjük az oldalon elérhető formanyomtatványok, vagy online regisztráció használatát