Általános Információk

Akkreditáció

A Továbbképző Tanfolyam orvosok részére DE/ 2016.II/00116-os kódszámon, akkreditált. Sikeres tesztírás esetén orvos résztvevők 20 kreditpontot szerezhetnek, s a kreditpontok az OFTEX portálokon feltüntetett szakképesítéseknél szakma szerinti szabadon választható pontszámként kerülnek jóváírásra.

A 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól 6. § (1) Szabadon választható elméleti továbbképzésnek minősül: az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzéséről szóló miniszteri rendelet szerinti kötelező szakmacsoportos, valamint szabadon választható, akkreditált elméleti továbbképzésen történő részvétel. Folyamatos továbbképzés alapján megszerezhető legmagasabb pontértékek: 11–20 pontig minősített továbbképzés esetén: 8 pont.

FŐ TÉMAKÖRÖK

 • Gram negatív multirezisztens kórokozók epidemiológiája
 • Tendenciák a Clostridium difficile okozta fertőzések terjedésében
 • Egészségügyi dolgozókat veszélyeztető biológiai kóroki tényezők
 • A kézhigiéne ellenőrzése (kerekasztal megbeszélés)

Tervezett kultúrális program

 • 2016. szeptember 29., 19:00
  Nyitókoncert
 • 2016. szeptember 29., 20:00
  Nyitófogadás
 • 2016. szeptember 30., 20:00
  Bankettvacsora

A tanfolyam helyszíne

Kölcsey Központ
4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.
www.kolcseykozpont.hu

IFrame

Parkolás

A Kölcsey Központ alatt egy 9000 négyzetméteres, 300 férőhelyes mélygarázs várja az autóval érkezőket. Lehajtási lehetőség a Bethlen utca és a Füvészkert utca felől van. Miután leparkoltunk, az épületegyüttes bármely részébe eljuthatunk anélkül, hogy újra az utcára kellene lépnünk. Autónkat olyan fedett, biztonságos helyen tudhatjuk, amely a város központi részén található. A parkolót a Debreceni Közlekedési Zrt. üzemelteti. További információ: www.dkv.hu

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Közúton: Budapest felől az M3-as majd az M35-ös autópályán közvetlenül Debrecenig, lehajtás: Debrecen-Nyugat táblánál. Szeged felől a 47-es számú főútvonalon, Nyíregyháza felől a 4-es számú főútvonalon , Miskolc felől az M35- ös autópályán közelíthető meg.
További információ: www.utinform.hu

Vonattal: A MÁV Zrt. InterCity járataival, amelyek Budapest - Keleti / Nyugati pályaudvarról indulnak Debrecenbe.
Menetrend és járatinformáció: www.elvira.hu

Autóbusszal: A VOLÁN Zrt. járataival.
Menetrend és járatinformáció: www.volan.hu