Köszöntő

Tisztelt Kollégák!

A Pécsi Tudományegyetem alapításának 650. évfordulója tiszteletére közös szervezésben kerül megrendezésre a Magyar Kardiológusok Társasága Kardiovaszkuláris Prevenciós és Rehabilitációs Munkacsoport, a Magyar Kardiovaszkuláris Rehabilitációs Társaság, a Magyar Stroke Társaság, a Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaság és a European Section of the International Academy of Cardiovascular Sciences éves kongresszusa. 

Kiemelt témáink előadásait plenáris ülések formájában, a kongresszuson részt vevő társaságok közösen tartják, ezzel biztosítva a multidiszciplináris ismeretek átadását a gyakorló orvost is érintő alaptudománytól kezdve az érdekes, technikai újdonságokat is tartalmazó diagnosztikai vizsgálatokon át, a mindennapi klinikai ismeretekig.

Jeles nemzetközi és hazai szaktekintélyeket hívtunk meg előadás tartására, de természetesen az idén is számos előadást fogunk kiválasztani a benyújtott összefoglalók alapján.

Ebben az évben is megrendezésre kerül a kardiológiai prevenciós és rehabilitációs szakdolgozói fórum, ahol pszichológusok, dietetikusok, gyógytornászok, ápolók és asszisztensek beszélhetik meg aktuális témáikat. 
Izgalmas, sokszínű, magas színvonalú tudományos kongresszussal készülünk, melyre sok szeretettel várjuk Önöket!


A rendezvény társelnökei: Gallyas Ferenc, Páder Katalin, Pécsvárady Zsolt,
Szapáry László, Vértes András

A szervező bizottság társelnökei: Menyhei Gábor, Szabados Eszter


Fontosabb dátumok

Absztrakt feltöltés2017.06.30.
Visszajelzés elfogadott absztraktról2017.06.30- tól 
Korai regisztráció vége2017.07.01
Kongresszus2017.09.28-30