Köszöntő

TISZTELT KOLLÉGÁK!

2018. május 31. és június 2. között Balatonfüreden, a Hotel Füred Spa & Conference szálloda és rendezvény központban kerül megrendezésre az V. Országos Foglalkozás-egészségügyi Kongresszus. Ez alkalommal is tisztelettel hívunk és várunk minden érdeklődő kollégát.

A korábban már négy alkalommal sikeresen lebonyolított rendezvényünkhöz hasonlóan ötödik Kongresszusunk célja továbbra is konferencia és továbbképzési lehetőség biztosítása a munka világában dolgozó szakemberek, vállalkozások, oktató intézmények, munkáltatók, munkavállalók és érdekképviseletek számára. A kongresszus fő célkitűzése 2018-ban is folyamatosan változó munkakörnyezetünk kihívásainak megfelelő megoldások közös kialakítása.

Az V. OFEK a foglalkozás-orvostan, a munkavédelem, a munkahigiéne területén dolgozó szakemberek egységes szemléletének és együttműködésének erősítésére törekszik.

A programban kiemelkedő hangsúllyal szerepelnek majd a felügyeleti szervezetekkel, jogszabályokkal kapcsolatos változások, az együtt működés útjai, a munkavédelem, a munkahelyi egészségfejlesztés új lehetőségei, a foglalkozás-egészségügy helyzete a hazai alapellátásban és szerepe a tervezett országos népegészségügyi megelőző programokban.

Az előadások egyaránt tárgyalják majd a napi foglalkozás-orvosi gyakorlati tevékenységgel kapcsolatos problémákat, a folyamatosan változó szabályozási rendszer újdonságait, és számos új klinikai ismeretet is tartalmazni fognak az egyes szakterületek ismert, nagy tapasztalattal rendelkező szakembereinek részvételével.


Barátsággal invitálunk 2018-ban is mindenkit kellemes szakmai időtöltésre „jubileumi” kongresszusunkon

Tisztelettel:Prof. Dr. Cseh Károly
egyetemi tanár
Semmelweis Egyetem
Népegészségtani Intézet