Köszöntő

TISZTELT KOLLÉGÁK!

2017. május 18-20.-a között Balatonfüreden, a Hotel Füred Spa & Conference**** termeiben kerül sor a IV. Országos Foglalkozásegészségügyi Kongresszusra.

A korábban már három alkalommal sikeresen lebonyolított rendezvényekhez hasonlóan a negyedik Kongresszus célja is konferencia és továbbképzési lehetőség biztosítása a munka világában dolgozó szakemberek, vállalkozások, oktató intézmények, munkáltatók,

munkavállalók és érdekképviseletek számára. A kongresszus fő célkitűzése 2017-ben is a folyamatosan változó munkakörnyezetünk kihívásainak megfelelő megoldások közös kialakítása.

Az IV. Országos Foglalkozás-egészségügyi Kongresszus is a munkavédelem, a foglalkozás-orvostan, a munkahigiéne, a munkabiztonság területén dolgozó szakemberek egységes szemléletének és együttműködésének erősítésére törekszik.

A rendezvény programjában ez alkalommal is kiemelkedő hangsúllyal szerepelnek majd a felügyeleti és hatósági szervezetekkel, jogszabályokkal kapcsolatos változások, az együttműködés útjai, a munkahelyi egészségfejlesztés lehetőségei, a foglalkozás-egészségügy kapcsolata a háziorvosi rendszerrel és közreműködése a népegészségügyi megelőző programokban.

Az előadások a mindennapi foglalkozás-orvosi gyakorlati tevékenységgel kapcsolatos problémákat, a változó jogi környezet újdonságait, és számos korszerű klinikai ismeretet tartalmaznak majd. Megismertetnek számos jó és követendő példával a foglalkozás-egészségügy területén.

Tisztelettel hívunk és várunk tartalmas közös gondolkodásra és kellemes időtöltésre minden érdeklődő kollégát, aki részt kíván venni a munka világa problémáinak megvitatásában és megoldási lehetőségek kialakításában.

Tisztelettel:Prof. Dr. Cseh Károly
egyetemi tanár
Semmelweis Egyetem
Népegészségtani Intézet