Köszöntő

Élje át újra emlékeit!

IFrame

Tisztelt Kollégák!

2014. május 29-31-e között Siófokon a Hotel Azúr szállodában kerül megrendezésre az I. Országos Foglalkozás-egészségügyi Kongresszus.

A rendezvényt a munka világának szereplői, a foglalkozás-egészségügy, a foglalkozás-orvostan, munkahigiéne, munkabiztonság területének érdeklődő szakemberei, oktató intézményei, a munkáltatók, a munkavállalók érdekképviseleti és civil szervezetei, valamint a munkaképes korú egyének munkavégzésével összefüggő problémákkal foglalkozó szervezetek és egyének számára tervezzük.

A konferencia célja, hogy a munka világának szereplői közösen találják meg azokat a megoldásokat, amelyeket az állandóan változó munkakörnyezet kihívásait jelentik.

Az I. Országos Foglalkozás-egészségügyi Kongresszus a munkavédelem, a foglalkozás-orvostan, a munkahigiéne, a munkabiztonság területén megrendezésre kerülő tudományos illetve továbbképző rendezvényektől abban különbözik majd, hogy valamennyi érintett területet és a munka világában érdekelt csoportok képviselőinek közös, egységes szemlélet kialakítására törekvő konferenciája lesz.

A rendezvény programjában egyaránt szerepelnek a munka világának hazai és nemzetközi problémáit érintő, elsősorban a mindennapi gyakorlati tevékenységgel kapcsolatos előadások, a folyamatosan változó jogi környezet újdonságai, a munka világának intézményrendszereivel kapcsolatos változások, munkáltatói és munkavállalói szempontrendszerek. Tisztelettel hívunk és várunk tartalmas közös gondolkodásra minden érdeklődőt, aki szeretne részt venni területünk problémáinak feltárásában és a megoldások kidolgozásában.


Tisztelettel:


Prof. Dr. Cseh Károly
egyetemi tanár
Semmelweis Egyetem ÁOK
Népegészségtani Intézet